Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Tjänstebeskrivning

Till vår kund söker vi en ekonomiassistent som på deltid kommer att vara ett stöd till controller och chefer i organisationen beträffande statistik och KPI-rapporter samt övriga ekonomiska frågor. Du stöttar också i upphandlingar och skapande av kundavtal. Det ingår ansvar för ekonomiska administrativa uppgifter i samband med bla månadsfakturering, delårsrapporter och årsrapportering. Att utveckla befintliga processer och arbetsmetoder är en självklar del i det dagliga arbetet.
Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en varierande tjänst med många olika arbetsuppgifter. Tjänsten är en deltidstjänst på 24h/vecka.
Låter detta intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel. 0707858647 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2020-03-09. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi önskar att du är en god kommunikatör och har lätt för att samarbeta med olika människor i en organisation. Vi söker efter dig som är självgående, pedagogisk, kommunikativ och givetvis tycker om att jobba med siffror. Nyckeltal och analyser ligger dig varmt om hjärtat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ERP-system (gärna Microsoft Dynamics D365) och att du har mycket goda kunskaper inom Office 365.
Mer info
Område Dals-Ed
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.