Junior ingenjör sökes!

Junior ingenjör sökes!

Har du stort intresse för teknik och samtidigt service? Vill du bli en del av den familjära känslan på ett globalt växande företag med stark grund?
Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll på orderkontoret kommer dina arbetsuppgifter att variera från dag till dag.
Hos vår kund kommer du t.ex. att arbeta med konstruktion utav eldfasta verktyg, produkter och utrustning. Du kommer också att ansvara för offertberäkningar, framtagande av tekniskt underlag, vara ett löpande produktionsstöd och teknisk rådgivare.
I ditt arbete kommer du bland annat att arbeta med verktyg som Solidworks och CAD. Till en början kommer du ha tillgång till mycket vägledning genom en senior kollega som du också kommer dela kontor med, allt för att underlätta upplärningsprocessen.

Din profil

För att trivas på det här familjära och varma företaget är du en öppen och prestigelös person som sätter laget före jaget. Din vilja att lära dig nya saker genom att fråga och vara ödmjuk till de uppgifter och eventuella svårigheter du ställs inför värderas högt. Dina arbetsuppgifter är varierande och vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse för att arbeta både fysiskt och vid datorn. Ingen tidigare erfarenhet inom området förväntas men du ska vara lyhörd och vilja lära dig nytt.

Skallkrav:
  • Högskoleingenjörsutbildning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
- Körkort B

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, 08:00 - 17:00
Ort: Ed

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så ta chansen och skicka in din ansökan redan idag! Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Teodor Lindström
Telefon 0723-015531
Område Dals-Ed
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en del utav en global koncern som arbetar mot aluminiumindustrin med att tillverka och sälja produkter och utrustning. Produktionen i Ed ökar kontinuerligt och har de senaste 5 åren ökat sin produktion med 10% per år och de har nu behov utav en medarbetare med stor vilja att lära sig nya saker som vill bidra till fortsatt framgång.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.