Ekonomiassistent till Hotel Kung Carl

Ekonomiassistent till Hotel Kung Carl

Poolia söker en ekonomiassistent till HKC Hotels Holding. Vill du arbeta på ett familjärt företag som drivs med passion och hjärta? Är du en driven och engagerad ekonomiassistent? Då kan du vara den vi söker. Tjänsten är ett vikariat som startar i januari 2019 och pågår t.o.m. augusti 2020 med placering i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Din roll

Som ekonomiassistent på HKC Hotels Holding kommer du att hantera ekonomin för två bolag, varav ett nytt hotell och ett mindre befintligt hotell.

Arbetsuppgifter:
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Behjälplig vid bokslut
Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med inriktning ekonomi och/eller är diplomerad gymnasieekonom. Du trivs att samarbeta i team och har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter. Som person är du relationsbyggande och förtroendeingivande samt gillar att ge service. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du är engagerad i ditt arbete. Du är flytande i svenska i såväl tal som i skrift. Vi ser även att du har kunskap i Officepaketet, framförallt Excel.

Om HKC Hotels Holding

Ända sedan 50-talet har familjen Östlundh med både passion, hjärta och ansvar bedrivit hotellverksamhet. Under åren har företaget utvecklats till vad det är idag: fyra hotell, två restauranger, två hotellfastigheter och över 150 engagerade medarbetare.
Mer info
Område
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.