Blockchef för Färdiggörningen till Arctic Paper Grycksbo

Blockchef för Färdiggörningen till Arctic Paper Grycksbo

Arctic Paper Grycksbo söker Blockchef för Färdiggörningen. För rätt person erbjuder vi stora utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag med stor framtidstro och som är den största privata arbetsgivaren i Falu kommun

ARCTIC PAPER S.A. är en av de ledande tillverkarna av högkvalitativt grafiskt finpapper i Europa. Bolaget producerar bestruket och obestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken.

I bolaget finns tre pappersbruk: Arctic Paper Munkedals, Sverige, Arctic Paper Grycksbo, Sverige och Arctic Paper Kostrzyn, Polen. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och december 2012 på NASDAQ i Stockholm.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en Blockchef med ansvar för vår Färdiggörning där papper arkas och emballeras. Din uppgift är att planera, leda, följa upp och utveckla verksamheten så att den drivs säkert, kostnadseffektivt och med rätt produktkvalitet. Till din hjälp har du en personalstyrka på totalt drygt 80 medarbetare fördelade på fem skiftlag som du leder genom fem produktionsledare. Du ansvarar för avdelningens målarbete inklusive daglig styrning, resultatuppföljning, förbättringsarbete och avvikelsehantering.

Som Blockchef rapporterar du direkt till Produktionschefen och ingår i ledningsgruppen. Befattningen är placerad i Grycksbo utanför Falun.

För rätt person erbjuder vi stora utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag med stor framtidstro och som är den största privata arbetsgivaren i Falu kommun.

Vem är du?
Vi vill att du som söker har civilingenjörsexamen med relevant teknisk inriktning och kunskap om produktionsteknik och produktionsekonomi. Du är en erfaren och coachande ledare med industriell bakgrund som har dokumenterade kunskaper om Lean och är van att leda förbättringsarbeten som leder till ett systematiskt arbetssätt, bättre kvalitet och ökad produktivitet. Tidigare erfarenhet från pappers-, massa- och konverteringsindustri är meriterande. Du har lätt för att samarbeta och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Som person är du ansvarstagande, effektiv och prestationsinriktad samt har lätt för att samarbeta med andra och är öppen för nytänkande.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Arctic Paper Grycksbo AB med Experis, ett företag inom ManpowerGroup. För ytterligare information kontaktar du rekryteringskonsult Pär Gårdbro på 023-70 55 45.

Fackliga företrädare
Unionen Tord Strömberg 010- 451 8181
Sveriges Ingenjörer Jan Persson 010-451 8171
Mer info
Kontaktperson Pär Gårdbro
Telefon 023-70 55 45
Område Falun
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren