Studerande truckförare sökes för ett uppdrag på välkänt företag Malmö!

Studerande truckförare sökes för ett uppdrag på välkänt företag Malmö!

Är du ute efter ett extraarbete vid sidan av dina studier vill jobba extra på en av Sveriges största terminaler under terminerna och sommar? Har du truckkort och god truckvana? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi efter studenter med truckkort och truckvana som är ute efter ett spännande extrajobb. Arbetet är inom en av Sveriges största terminaler och ligger i toftanäs, Malmö.

Vanliga arbetsuppgifter kommer mesta dels bestå utav hantering paket till både företag och privatpersoner. Du kommer till att arbeta på en av Sveriges största terminaler där du även kommer hjälpa chaufförer med sortering av pall och burar. Utöver dessa arbetsuppgifter kan det även förekomma administrativa arbetsuppgifter i from av registrering och scanning i kundens system.

Arbetstiderna kommer vara förlagda mellan 07-11.00 eller 07-13.00 så du ska vara ok med att arbeta korta pass. Vi arbetar med att schemalägga dina arbetstider både på förhand men även med kort varsel. Av den anledning ser vi gärna att du som söker tjänsten är flexibel och är beredd på att hoppa in med kort varsel.


Du kommer att arbeta som konsult för StudentConsulting uthyrd till vårt kundföretag under uppdragsperioden. Vi söker dig som kan starta omgående!

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker tidigare har jobbat terminalarbete eller på ett lager. Du har truckkort och god truckvana. Du trivs att arbeta i högt tempo och du gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Vi ser även gärna att du trivs med att både jobba självständigt men även att du är en lagspelare. Arbetet ställer även krav på stresstålighet och att du är motiverad till att jobba snabbt och effektivt. Du är noggrann, flexibel och trivs med att jobba i terminalmiljö.

Vi söker dig som är studerande på universitet eller högskola på minst 50% och har minst 1 år kvar på dina studier och ser långsiktigt på detta extrajobb. Vi behöver att du är tillgänglig för att jobba minst 2 pass per vecka. Vi ser gärna att du är tillgänglig mer under sommarperioden och under peakperioder.

Är du intresserad? Sök då tjänsten omgående. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer!

Sökord: extrajobb, terminal, Malmö, Student, Truck

Sökord: extrajobb, terminal, Malmö, Student, Truck
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se