Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studerande terminalarbetare sökes för nattuppdrag på välkänt företag Malmö!

Ansök nu
Är du student och vill jobba extra på nätterna under terminer och under sommaren? Trivs du med att arbeta med kroppen och i högt tempo? Just nu söker vi terminalarbetare för nattarbete till en av Sveriges största terminaler i Malmö, Toftanäs.

Information om uppdraget:

Vanliga arbetsuppgifter kommer mesta dels bestå utav att hantera både gods och paket. Utöver dessa arbetsuppgifter kan det även förekomma administrativa arbetsuppgifter i from av registrering och scanning i kundens system.

Arbetstiderna kommer vara förlagda mellan 22.00-09.00 med viss variation. Vi arbetar med att schemalägga dina arbetstider både på förhand men även med kort varsel. För att bli aktuell för denna tjänst kräver vi att du ska kunna vara tillgänglig minst 2 nätter i veckan exklusive helg.

Du kommer att arbeta som konsult för StudentConsulting uthyrd till vårt kundföretag under uppdragsperioden. Vi söker dig som kan starta omgående!

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker tidigare har jobbat som terminalarbete eller på ett lager. Det är inget krav men vi ser det som ett plus. Som person är du någon som trivs med att arbeta med kroppen och att du gillar att arbeta i högt tempo. Vi ser gärna att du har en positiv inställning och att du kan arbeta bra både i grupp men även självständigt. Arbetet ställer även krav på stresstålighet och att du är motiverad till att jobba snabbt och effektivt. Du är noggrann, flexibel och trivs att jobba i ett härligt arbetslag!

Det är även meriterande om du innehar truckkort men inget krav.

Vi söker dig som är studerande på universitet eller högskola och har minst 1 år kvar på dina studier och ser långsiktigt på detta extrajobb. Vi ser gärna att du är tillgänglig mer under sommarperioden.

Är du intresserad? Sök då tjänsten omgående. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer!

Sökord: extrajobb, terminal, malmö, lager, student

Sökord: extrajobb, terminal, malmö, lager, student
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare