Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studerande för lärarvikariat till höstterminen i Burlövs Kommun

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker engagerade studenter som lärarvikarier i Burlöv! Vill du vara med och utbilda barn och ungdomar samt brinner för deras lärande? Är du nyfiken på detta yrke eller har erfarenhet av att vikariera? Ansök idag!

Information om uppdraget:

Att arbeta som vikarie på en skola innebär att se potentialen hos varje barn. I förskolan möter du barn från ungefär 1 år tills de börjar i förskoleklass, och du samarbetar med förskollärare, barnskötare, lärare och specialpedagoger. I grundskolan arbetar du huvudsakligen med elever i åldrarna 6-16 år. Som vikarie i grundskolan ansvarar du ofta själv för att starta, genomföra och avsluta lektionerna på ett kvalitativt sätt.

Du kommer att vara en del av vår vikariepool där vi bokar ut dig efter behov.

Som anställd hos StudentConsulting kommer du att arbeta i Burlöv kommuns förskolor, grundskolor och fritidshem. Arbetstiderna är förlagda till vardagar på dagtid. För att trivas i denna roll bör du vara bekväm med att bli inringd med kort varsel.

Tjänsten är tänkt att starta till höstterminen i Augusti.

Detta söker vi:

- Du som kan arbeta minst två vardagar i veckan

- Du som studerar minst 50%

- Du som är kommunikativ och ansvarstagande samt van vid att visa engagemang i sitt arbete

För att trivas i rollen som vikarie bör du vara lugn och stabil. Det är viktigt att du är skicklig på att bygga relationer med både barn och vuxna och att du utstrålar förtroende. Du bör också ha god samarbetsförmåga och kunna kommunicera klart och tydligt.

För att kunna bli aktuell för tjänsten behöver du lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du kan ansöka om detta via länken nedan på Polisens hemsida:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Låter detta intressant? Sök redan idag då vi genomför intervjuer löpande.

Sökord: Lärare, Vikarie, Korttidsvikarie, Burlöv, Extrajobb

Sökord: Lärare, Vikarie, Korttidsvikarie, Burlöv, Extrajobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com