Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studenter sökes till livsmedelsproduktion inom bageri!

Ansök nu
Är du sugen på att jobba extra vid sidan av studierna inom produktion? Är du flexibel med olika arbetstider? Fortsätt läsa!

Information om uppdraget:

Till vår kund belägen i Arlöv söker vi produktionsmedarbetare inom bageri. Vår kund har två produktionslinjer och producerar såväl bröd som bakverk till en känd cafékedja. Arbetsdagarna är varierande då vår kund producerar över 30 olika artiklar varje dag. Du kommer arbeta i produktionen med enklare produktionsuppgifter eller i packavdelningen där vår kunds produkter packas och förbereds på att skickas ut till caféer i både Sverige och övriga länder i Norden.

Arbetstiderna kan se olika ut och är förlagda över både dag och natt. Passen kan se ut enligt följande:
22:00 - 06:05
06:00 - 14:05
01:00 - 09:05
09:00 - 17:30
14:00 - 22:05

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på minst 50 % vi tror att du har ett flexibelt schema i skolan och möjlighet att jobba minst två pass i veckan. Vår kund har produktion dygnet runt och det är därför viktigt att du har möjlighet att jobba både dag, kväll och natt. Du ska inte enbart kunna en av tiderna ovan utan ha möjlighet för varierande pass.

Du som söker är noggrann, stresstålig och en positiv lagspelare som har lätt att anpassa dig i olika situationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av någon form produktionsarbete innan men det är ännu viktigare att du har viljan av att göra ett bra jobb.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund i Arlöv.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök tjänsten idag! Vi går igenom urvalet löpande!

Sökord: Livsmedel, Student, Produktion, Extrajobb

Sökord: Livsmedel, Student, Produktion, Extrajobb
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare