Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Lastbilschaufför med C kort sökes till vår kund i Malmö!

Ansök nu
Vill du vara på vägarna i sommar? Fortsätt läsningen!

Information om uppdraget:

Vår kund har utgångspunkt i Malmö och arbetar med att leverera livsmedel till olika företag runt om i Skåne! De har över 50 års erfarenhet som leverantör till olika restauranger, caféer och storkök. De har ett brett sortiment med över 20 000 olika artiklar, där både livsmedel och nonfood är inräknat. Det är torrvaror, frysvaror samt alkohol som levereras.

Arbetsuppgifterna inkluderar att lasta på varorna i lastbilen, lastsäkra vagnarna samt kontrollera vad det är som ligger på vagnarna så att varorna ser bra ut och att allt stämmer. Som chaufför är du den som har sista ögat på vad som faktiskt åker med i lastbilen. Vidare, levererar du varorna runt om till olika kunder i Skåne. Tyngre lyft kan förekomma, därför ser vi att du inte har några problem med detta. Om kunden behöver hjälp att bära in varorna ingår i din arbetsuppgift att hjälpa till med detta.

Arbetstiderna kommer att föreläggas antingen 04:30 - 13:00 eller 08:00 - 17:00. Du kommer att få ett fast schema. Perioden för uppdraget är över sommaren, Juni till Augusti.

Detta söker vi:

* Vill köra lastbil i sommar och ha daglig kundkontakt.
* Har C behörighet med YKB samt digitalt förarkort.
* Är serviceinriktad.
* Ordningsam.
* Inte ser några problem med ett aktivt arbete.

Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten idag! Vi går löpande igenom urvalet!

Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och hyras ut till vår kund

Sökord: Sommarjobb, Lastbilsförare, Heltid, Livsmedel

Sökord: Sommarjobb, Lastbilsförare, Heltid, Livsmedel
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare