Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Heltidsjobb som truckförare på en terminal i Arlöv med omgående start!

Ansök nu
Är du en rutinerad truckförare som har god erfarenhet av att köra motvikstruck? Är du ute efter ett långsiktigt heltidsjobb med start omgående på en trygg arbetsplats? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Till en terminal i Arlöv söker vi nu terminalarbetare/truckförare på heltid. Du kommer bli anställd hos oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund under de första 6 månaderna för att sedan eventuellt kunna gå över till en anställning direkt hos kunden. Du kommer jobba varierande tider såväl dag som kväll. Det finns tre olika skift som man ska kunna arbeta på: 07.00-16.00, 09.00-18.00 samt 11.00-20.00


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av terminalarbete och som har god truckvana, speciellt av motviktstruck (B1). Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

* Lastning och lossning
* Omplacering av gods
* Hantera inkommande- och utgående gods

Godsen man kör är av varierad form, storlek och tyngd varför det är viktigt med god truckvana för att veta hur man känner av olika tyngdpunkter för att kunna köra trucken säkert och samtidigt effektivt.

Detta söker vi:

För att trivas i rollen är du en lagspelare som tycker om att samarbeta med andra samtidigt som du känner dig bekväm med att arbeta enskilt och ta ansvar. Som person är du glad, positiv samt gillar att arbeta fysiskt och är inte rädd för att ta i.

Krav för tjänsten:
* Tidigare erfarenhet från terminalarbete eller industri
* Truckkort A+B
* Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:
* Körkort + bil
* God datavana

Tjänsten är med start omgående eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen in med din ansökan redan idag.

Sökord: Malmö, Heltid, Truckförare, Motviktstruck, Terminalarbete

Sökord: Malmö, Heltid, Truckförare, Motviktstruck, Terminalarbete
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare