Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Hej pensionär! Sätt guldkant på livet - arbeta på dina villkor!

Publiceringsdatum
08 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara med och säkerställa en bra skolgång för barn och unga. Vi söker dig som brinner för barns utveckling och lärande. Oavsett tidigare erfarenhet så kan just du göra skillnad och hjälpa oss fylla vikariebehovet i Burlövs kommun.

Information om uppdraget:

Är du nyfiken på att vikariera i grundskolan och förskola. Har du kanske bakgrund inom idrott eller så trivs du bäst med bild och form. Kanske har du naturlig fallenhet för matematik, är en stjärna på grammatik eller har andra kunskaper du kan bidra med i klassrummet. Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lärarvikarie till grundskolor och förskolor i Burlövs kommun.
I rollen som korttidsvikarie så genomför du undervisningen i klassrummet utifrån den ordinarie lärarens planering.

Uppdraget innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kunds olika grundskolor och förskolor. Arbetstiderna är förlagda till vardagar, dagtid.
Du får en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semesterersättning, tjänstepension och en dedikerad konsultchef. Du förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Arbetet som konsult hos StudentConsulting ger dig även ett brett kontaktnät och goda karriärmöjligheter.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som vikarie ska du vara lugn och stabil. Det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer med barn och vuxna, du ska ge ett förtroendegivande intryck. Som person bör du ha god samarbetsförmåga samt en rak och tydlig kommunikation.

För att bli aktuell för tjänsten krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida med e-legitimation.

Låter detta intressant? Sök redan idag då vi genomför intervjuer löpande.

Sökord: Lärarvikarie, Burlövs kommun

Sökord: Lärarvikarie, Burlövs kommun
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb