Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ekonom på deltid till Popz Sverige!

Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med ekonomi och är ute efter ett deltidsjobb på ett familjärt och prestigelöst företag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Popz är en etablerad aktör med internationell närvaro som riktar sig mot upplevelseindustrin. Deras sortiment inkluderar allt från popcorn till slush och churros och de levererar till en variation av kunder så som nöjesfält, biografer och dagligvaruhandel. Popz strävar efter att kunna ge sina kunder en helhetslösning med ett brett och attraktivt sortiment av råvaror, maskiner och emballage, som skapar den bästa lönsamheten för kunden.

Popz letar just nu efter en ekonom som kan arbeta på ungefär 60%. I denna roll kommer du arbeta med löner, moms, tull, kund- och leverantörsreskontra, anläggningsregister och betalningsprocesser för att nämna några uppgifter. Erfarenhet inom dessa uppgifter är av stor vikt då du kommer arbeta självständigt efter din introduktion. Du kan också behöva stötta dina kollegor med deras arbetsuppgifter, både på kontoret och lagret.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen, men du kommer bli anställd av Popz. Tjänsten kommer vara på ca 60% och du kommer utgå från företagets kontor i Arlöv. Arbetstiderna är förlagda till sedvanliga kontorstider och distansarbete är inte möjligt.

Detta söker vi:

För denna tjänst värdesätter vi erfarenhet och engagemang. Du behöver inte ha en lång karriär bakom dig, men du bör vara bekant med ekonomiska processer och ha en vilja att lära och växa med oss. Det är viktigt att du är prestigelös, öppen för samarbete och har förmågan att ta initiativ när det behövs. Du bör vara en självständig medarbetare som kan hoppa in och hantera olika uppgifter som dyker upp.

Vi söker en person som vill vara en del av företaget på lång sikt. Vi förbereder oss för att implementera ett nytt system och meriterande erfarenhet inkluderar även bokslutshantering.

Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara en del av ett växande företag som värdesätter samarbete och engagemang, väntar vi spänt på din ansökan! Vi arbetar med löpande urval i denna process.

Sökord: Ekonomi, Deltid, Direktrekrytering, Bokslut, Ekonom

Sökord: Ekonomi, Deltid, Direktrekrytering, Bokslut, Ekonom
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare