Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Däckskiftare sökes till företag i Malmö!

Nu söker vi dig som vill jobba heltid med däckskifte i Malmö. Har du ett stort bilintresse och gillar ett roligt och tempofyllt arbete? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu noggranna och effektiva medarbetare som vill jobba heltid som däckskiftare. Kunden är en bilverkstad som utför service och reparationer på bilar samt byter och förvarar däck. Som däckskiftare skiftar man från vinterdäck till sommardäck på de bilar som kommer in, både på inbokade tider och på drop-in. Även hantering av hjulinställningar förekommer. Arbetstiderna är förlagda mellan 07:30-16:30, övertid förekommer om det finns behov och då registrerar man det i sin tidrapport.

Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund!

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha B- körkort och ha erfarenhet av verktyg eller praktiskt arbete!

Meriterande är om du har truckkort, erfarenhet av däckskifte och hantering av hjulinställningar!

Passar detta in på dig? Sökt tjänsten idag! Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: Däckpersonal, Däckskiftare, Heltid, Malmö

Sökord: Däckpersonal, Däckskiftare, Heltid, Malmö
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare