Innesäljare

Innesäljare

Junior Innesäljare sökes till Möbelkillarna
Har du ett brinnande intresse för service, försäljning och kvalitet? Är du i starten av din resa inom sälj och vill ta din karriär till nya höjder? Vill du vara del av ett bolag i tillväxt som värderar utveckling och gemenskap högt? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Innesäljare kommer du att arbeta med försäljningen mot nya och befintliga kunder hos Möbelkillarna. Du ansvarar för att ta emot inkommande förfrågningar via samtal och mejl och följer upp på dessa för att skapa affärer. Du ges en unik möjlighet att kickstarta din säljkarriär och på sikt kan rollen komma att innebära mer nätverkande och uppsökande försäljning, både mot privat- och företagskunder, då bolaget befinner sig på en tillväxtresa.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
 
  • Försäljning mot nya och befintliga kunder.
  • Hantera inkommande förfrågningar via samtal och mejl.
  • Uppföljningar på befintliga och avslutade affärer.
  • Säljadministration i form av offertberedning och annat.
  • På sikt arbeta med nätverkande och uppföljande försäljning på privat- och företagskunder.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Möbelkillarna söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och service och en vilja att utvecklas inom området. Du är en driven person som trivs i en varierande miljö samt att du har en förmåga att leverera en service utöver det vanliga. Du känner stort ansvar för ditt arbete och är anpassningsbar i din kommunikation. Därutöver värderar du en god service och kvalitet högt samt att du är en prestigelös lagspelare som prioriterar att finnas där för dina kollegor. Du erbjuds en gedigen introduktion och goda utvecklingsmöjligheter.

Viktigt för tjänsten:
 
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • Tidigare erfarenhet från service och/eller försäljning.
  • Servicemedveten och kommunikativ personlighet.
  • God dator- och systemvana.
  • B-körkort.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Innesäljare är ett konsultuppdrag på heltid som initialt är på 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult. Efter 6 månader finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning direkt hos Möbelkillarna som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är främst dagtid måndag-fredag och du ingår i ett härligt team som värderar en god gemenskap högt och regelbundet deltar i roliga aktiviteter tillsammans.

ÖVRIGT
Ansökningar via mejl behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 mars 2023 (7 dagar kvar)