Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Mekanikkonstruktör till bolag med spännande nisch!

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi dig som vill ta nästa kliv som mekanikkonstruktör och jobba med konstruktion av förbränningsutrustningar i internationell miljö. Ta chansen att verka i ett litet, familjärt och världsledande företag med goda interna utvecklingsmöjligheter!Om tjänsten

I rollen som mekannikkonstruktör kommer du att ta fram ritningar på befintliga produkter, göra kundunika anpassningar på dessa samt förbereda produktionsunderlag. Du kommer även att vara delaktig i arbetet med att vidareutveckla befintliga produkter och utveckla nya för att i slutändan kunna erbjuda helhetslösningar till kund. Kunderna befinner sig över hela världen, främst i Asien och USA. I rollen kommer du att ha nära samarbete med bland annat säljare som tar in och projekterar, innan du tar vid som konstruktör.

Industri-Teknik Bengt Fridh AB är nischade i sin bransch och egen konstruktionsavdelning för Mekanik och El och egen verkstad för svetsning, bockning och keramisk tillverkning. Laserskärning, svarv och fräsning av avancerade detaljer sker hos underleverantörer. De ritar främst i Inventor samt emellanåt i AutoCAD och Naviswork. Du kommer att få vara delaktig i hela processen från första idéskiss till provkörning innan leverans där det är snabba beslutsvägar!

Du erbjuds

 • En spännande chans att utvecklas som mekanikkonstruktör, kanske som första steg efter studierna? Du får växa på ett familjärt bolag med många nära samarbeten
 • En tillsvidareanställning som konsult med 6 månaders inledande provanställning
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Arbetsuppgifter
 • Ritningar till säljavdelning, verkstad samt till underleverantörer.
 • Ta fram befintliga ritningar och förbereda produktionsunderlag.
 • Göra kundanpassningar av standard och/eller ta fram nya ritningar och produktionsunderlag.
 • Sammanställa ritningar och dokument till kund som de får med i leverans.
 • Arbeta med utvecklingsarbetet, så du strävar alltid efter att hitta nya lösningar för effektivisering och förbättring, för effektiv producering med ökad kvalitet och hållbarhet.
 • Se möjligheter och att föra in ny teknik både vad gäller produktion, design och funktion. Du har gott sinne för och intresse av affären och känner engagemang för att bidra till bolagets utveckling både på kort och lång sikt.


Kvalifikationer
 • Har för rollen relevant universitets- eller högskoleutbildning
 • Erfarenhet av konstruktion från arbetslivet eller exempelvis extrajobb/projekt under studietiden
 • Kunskap inom CAD både i 2D och 3D
 • Är flytande i svenska och goda kunskaper i engelska, då det krävs i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har

 • B-körkort

För att lyckas och trivas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Social
 • Ordningsam
 • Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se