Truckförare på heltid sökes till en butik i Arlöv omgående!

Truckförare på heltid sökes till en butik i Arlöv omgående!

Har du truckkort och vill arbeta heltid på ett lager till en butik i Arlöv? Kan du starta omgående? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

I tjänsten kommer du arbeta i butikens lager med att hantera beställningar till kunder. Butiken säljer bygglogistik främst till företag och arbetet kommer vara delvis fysiskt krävande så det är viktigt att du trivs med det.

Arbetstiden kommer vara måndag-fredag 9:00-18:00. Tjänsten kommer starta så fort vi har hittat rätt kandidat och kommer vara minst sommaren ut med chans till förlängning.

Som konsult är man anställd av StudentConsulting och arbetar hos vår kund i Malmö. Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat så sök redan idag!

Företaget ifråga är ett av Sveriges största handelsföretag inom byggbranschen och bedriver både butiksverksamhet och direkt samarbete med bygg- och industriföretag.

Detta söker vi:

För att vara rätt person för tjänst måste du ha truckkort A och B samt tycka om att arbeta fysiskt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med byggmaterial sen tidigare men är inget krav.

Då tjänsten även inkluderar en del kundkontakt är det viktigt att du är servicemedveten. Sök tjänsten redan idag!

Sökord: Truck, lager, byggbranschen, bygg, byggmaterial, logistik
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com