Studerande packpersonal sökes till livsmedelsföretag!

Studerande packpersonal sökes till livsmedelsföretag!

Nu söker vi packpersonal/produktionsmedarbetare till ett företag i Malmö. Är du student i dagsläget? Ser du dig själv som nogrann, driven och effektiv? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Vår kund startades 2008 för att förädla unik kunskap inom marsipan för att kunna erbjuda ett unikt smakkoncept inom konfektyr. Företaget arbetar med att producera och packa marsipanprodukter och är placerat i Arlöv, Malmö. Uppdraget är ett konsultuppdrag och du blir anställd av StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund.

Arbetsuppgifterna innefattar främst förpackning av de färdiga produkterna och arbetet är förlagt på dag- och kvällstid. Du arbetar 07:00-16:00 eller 16:00-00:00.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du:
  • Vara student på minst 50% på högskola/universitet, komvux eller gymnasie.
  • Vara tillgänglig för arbete 2-3 pass i veckan på dag och kvällstid.
  • Ta dig an arbetsuppgifter med en positiv inställning och stor noggrannhet.
  • Meriterande är det ifall du har erfarnhet av livsmedel eller liknande arbete sedan tidigare.
Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval och kommer tillsätta tjänsten när vi hittat rätt kandidat!
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com