Studerande chaufför/produktionsmedarbetare sökes till företag i Malmö!

Studerande chaufför/produktionsmedarbetare sökes till företag i Malmö!

Nu söker vi dig som är student och som vill ha ett fysiskt och varierande jobb i Malmö för att arbeta som produktionsmedarbetare/chaufför hos vår kund!

Information om uppdraget:

Vi söker nu produktionspersonal samt chaufförer till vår kund i Arlöv. Vår kund är ett B2B-företag specialiserat på uthyrning, tvätt- och bytesservice av entré- och logomattor. Ett tryggt och framgångsrikt företag med starkt miljöfokus som idag finns verksamt i Skåne, Småland, Blekinge, Halland, Stockholm, Göteborg, Norrbotten och Polen.

Du kommer främst arbeta som chaufför och då både hämta och leverera mattor till företagets olika kunder.
Du kommer också ingå i produktionen för mattvätten där det förekommer olika sorter arbetsuppgifter, bland annat maskinskötsel, fyra stationer i produktionen som man ska lära sig men utöver det ska man även vara behjälplig åt sidoprojekt.

Den här tjänsten är en direktanställning hos kund. Arbetstiderna är främst på dagtid och vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta minst 2 pass i veckan.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänsten ser vi att du:
  • Är student på minst 50% i minst 1 år framåt
  • Har B-körkort
  • Tar dig an arbetsuppgifter med en positiv inställning och med ett strukturerat arbetssätt.
  • Trivs med fysiska arbetsuppgifter.
  • Har god känsla för service och kan erbjuda ett trevligt kundbemötande.
Låter detta som något för dig? Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten planeras att tillsättas snarast.

Sökord: lagerarbetare, produktionsmedarbetare,, maskinoperatör, produktion, Student

Sökord: lagerarbetare, produktionsmedarbetare,, maskinoperatör, produktion, Student
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 okt 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com