Studenter sökes som budbilschaufför kvällstid!

Studenter sökes som budbilschaufför kvällstid!

Har du B-körkort och trivs bra med att köra bil? Är du student och intresserad av att arbeta extra under terminen? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi studenter som är intresserade av att börja arbeta extra som budbilsförare. Det är krav med B-körkort och vi ser gärna att du haft körkort i minst ett år. Det är även meriterande om du har vana av att köra större bil.

I tjänsten kommer du att utgå från Terminalgatan där du hämtar upp bilen och kör sedan till Vevaxelgatan för att packa din bil. Därefter kör du ut hempaket till privatpersoner på kvällstid. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig eftersom du kommer att jobba mot deadlines och under tidspress.

För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du har möjlighet att arbeta minst 2-3 pass i veckan. Arbetstiderna är c.17:00-20:00. Det är även viktigt att du emellanåt har möjlighet att komma in med kort varsel.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student vid universitet, högskola eller komvux och har minst 1 år kvar av dina studier. Som person är det viktigt att du är stresstålig och att du kan hålla dig lugn i trafiken trots tidspress. Då du kör ut paket till privatkunder är det även viktigt att du är serviceminded.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan redan!
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se