HELTID Produktionsmedarbetare sökes till spännande företag i Arlöv!

HELTID Produktionsmedarbetare sökes till spännande företag i Arlöv!

Är du en person som tycker om att ha ett aktivt jobb och har högt tempo och högarbetsmoral? Tycker du om att vara del i ett litet team och jobba tillsammans mot deadlines? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu produktionspersonal/mattvättare till Hr Björkmans Entrémattor AB i Arlöv.

Du kommer ingå i produktionen för mattvätten där det förekommer olika sorter arbetsuppgifter. Det är 4 stycken stationer i produktionen som man ska lära sig men utöver det ska man även vara behjälplig åt sidoprojekt som att städa och plocka undan, laga mattor eller skruva på maskiner.

Tjänsten kommer vara en direktrekrytering så du kommer att bli anställd hos Hr Björkmans Entrémattor. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Den person som vi söker ska vara en person som gillar att ta i, som är tekniskt intresserad och självgående. Vi ser även att du ska ha ett ordningssinne, ha hög arbetsmoral och klara av mycket fysiskt arbete. Det är även att viktigt att du har en servicekänsla och är prestigelös.
Utöver detta så är flexibilitet viktigt då det förekommer skiftarbete.

Låter detta som något för dig? Tveka inte- skicka in din ansökan redan idag! Vi gör löpande urval och kommer tillsätta tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat.

Sökord: produktion, produktionsmedarbetare, mattvätt, mattvättare, maskinoperatör, maskinist, maskinskötare
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com