Extrajobb som chaufför/produktionsmedarbetare!

Extrajobb som chaufför/produktionsmedarbetare!

Nu söker vi dig som studerar och vill ha ett fysiskt extrajobb i Malmö och arbeta med produktion och som chaufför till vår kund? Är du effektiv, hjälpsam och vill ha ett fysiskt arbete? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Vi söker nu produktionspersonal inom mattvätt samt chaufförer till Hr Björkmans Entrémattor AB som ligger placerat i Arlöv. Hr Björkmans Entrémattor är ett B2B-företag specialiserat på uthyrning, tvätt- och bytesservice av entré- och logomattor. Ett tryggt och framgångsrikt företag med starkt miljöfokus som idag finns verksamt i Skåne, Småland, Blekinge, Halland, Stockholm, Göteborg, Norrbotten och Polen.

Du kommer ingå i produktionen för mattvätten där det förekommer olika sorter arbetsuppgifter, bland annat fyra stationer i produktionen som man ska lära sig men utöver det ska man även vara behjälplig åt sidoprojekt. Du kommer också arbeta som chaufför och då både hämta och leverera mattor till företagets olika kunder.

Du kommer vara anställd som konsult av StudentConsulting och utföra arbetet hos vår kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänsten ser vi att du:
  • Studerar på minst 50% på högskola eller komvux.
  • Är tillgänglig för arbete på dagtid 2-3 vardagar i veckan.
  • Har B-körkort.
  • Tar dig an arbetsuppgifter med en positiv inställning och med ett strukturerat arbetssätt.
  • Trivs med fysiska arbetsuppgifter.
Låter detta som något för dig? Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten planeras att tillsättas snarast.

Sökord: Produktion, produktionsmedarbetare, maskinoperatör, maskinist, maskinskötare, budbilschaufför, chaufför, lagerarbete.
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik, Chaufför
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com