Ekonomiassistent till kund i Malmö!

Ekonomiassistent till kund i Malmö!

Beskriver du dig själv som positiv och handlingskraftig? Är du i början av din karriär och vill arbeta i ett mindre team där du får en bred erfarenhet av ekonomiska uppgifter? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund jobbar inom transport- och fordonsområdet och arbetar dagligen för att skapa den bästa miljön och upplevelsen åt sina kunder. För deras vägnar söker vi nu en ekonomiassistent till företagets kontor i Malmö med start i mitten eller slutet av augusti.

I rollen som ekonomiassistent hos det aktuella företaget kommer du assistera ekonomiavdelningen med ärenden kring löpande bokföring, fakturor och leverantörsreskontra. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:
  • Arbeta med löpande bokföring.
  • Hantera inkommande fakturor och bokföra dessa, samt fakturering av lastbilar, reservdelar, service och underhållsavtal.
  • Ansvara för leverantörsreskontra och kundreskontra.
  • Vara behjälplig vid månads- och årsbokslut.
  • Identifiera effektiviseringar av administrativa rutiner och driva systemförbättringar gentemot företagets systemleverantör.
  • Sköta kontakten med leverantörer och kunder genom mail och telefon, samt ta hand om enklare kontorsrelaterade uppgifter så som hantering av post och inköp av kontorsmateriel.
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta på plats hos vår kund. Det är en heltidstjänst med start i mitten eller slutet av augusti och börjar med en provanställning på 6 månader, efter detta finns det för rätt person goda chanser att bli direkt anställd av företaget i fråga. Tjänsten är förlagd till sedvanliga kontorstider, måndag till fredag.

Detta söker vi:
  • Vi ser att du har någon form av utbildning inom ekonomi eller liknande, men arbetslivserfarenhet kan ersätta detta.
  • Du har tidigare erfarenhet inom löpande bokföring, leverantörsreskontra, redovisning eller liknande och känner dig trygg i detta arbete.
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet och Incadea, Visma eller motsvarande system och har mycket god datorvana.
  • Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska.
För denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är positiv, ansvarsfull och flexibel. Du är inte rädd för att fråga om hjälp eller ta kontakt med både interna och externa parter när detta behövs. Du har förmågan att arbeta självständigt och ta fullt ansvar för dina arbetsuppgifter. För att passa in i teamet tror vi att du har en naturligt god samarbetsförmåga och har en positiv inställning, att bidra till en positiv stämning på kontoret är en självklarhet för dig.

Låter detta som rätt tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar ansökningar löpande.

Sökord: Ekonomi, Ekonomiassistent, Löpande bokföring, Transport, Redovisning

Sökord: Ekonomi, Ekonomiassistent, Löpande bokföring, Transport, Redovisning
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com