Sulzer söker Servicetekniker

Sulzer söker Servicetekniker

Sulzer i Arlöv söker Servicetekniker
Du erbjuds ett självständigt arbete där initiativkraft och ansvarstagande värderas högt. Är du en driftig tekniker som tycker problemlösning är spännande och administrationen kring uppdragen viktig så kanske detta är jobbet för dig.

I dina ansvarsområden ingår:
• Montage, driftsättning, reparation och service på både egna pumpar och andra fabrikat
• Uppdragen utförs både i serviceverkstaden i Arlöv och ute på kundernas anläggningar
• Planera, koordinera, leda och utföra uppdragen ihop med dina kollegor
• Rapportering och sammanställning av data i företagets affärssystem

Arbetet utförs främst i sydvästra Skåne men några av kunderna har anläggningar också i andra delar av Skåne. Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid men en flexibilitet krävs då vissa uppdrag kan kräva tidig start eller färdigställande på kvällstid.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet inom mekanik och pump-hydraulik. Har du baskunskaper inom el och orientering inom automatik är det meriterande. Du har vana av att lösa tekniska problem och är allmänt händig. Du ryggar inte för att ha viss flexibilitet när det gäller arbetstiderna.

Du har vana av att jobba i ett affärssystem och har goda kunskaper i MS Office. Du behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav och BE-körkort är meriterande.

Du trivs med att arbeta självständigt och tar gärna egna initiativ för att lösa kundens problem. Du är snabblärd och är intresserad av att ständigt lära dig nya saker. Du är ansvarskännande och har god planeringsförmåga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

I denna rekrytering samarbetar Sulzer med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna Anneli Nilsson, Standby Workteam, tel 0708-772816.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon 0708-772816
Område Burlöv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.standbyworkteam.se
Sista ansökningsdag 17 dec (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sulzer är ett globalt företag som utvecklar och tillverkar innovativa lösningar av högsta kvalitet och med senaste teknik inom pumpning, omrörning, luftning och service. Med lång erfarenhet och brett produktprogram erbjuds kunderna lösningar för att optimera verksamheten. Alla produkter har fokus på driftsäkerhet och totalekonomi. I Sverige finns kontor från Piteå i norr till Malmö i söder. Dessutom en rikstäckande serviceorganisation som erbjuder snabb och effektiv hjälp och ett brett program av avancerade servicetjänster för att göra kundernas anläggningar så effektiva som möjligt.