Lönekonsult med erfarenhet av systemförvaltning

Lönekonsult med erfarenhet av systemförvaltning

Har du erfarenhet av att arbeta som systemförvaltare inom lön? Till vår konsultverksamhet söker vi dig för ett kortare uppdrag på heltid med start 3 juni. Uppdraget passar även dig som har eget bolag inom lön.

Arbetsuppgifter
Utöver lönekörning innefattar dina arbetsuppgifter systemförvaltning såsom systemuppdateringar, att utföra kontroller och felsökningar samt att koppla på behörigheter. Du är även ett stöd till såväl cheferna som de anställda i diverse löne- och avtalsfrågor.


Lämplig bakgrund

Du är erfaren löneadministratör och har arbetat med systemförvaltning inom kommunal-verksamhet eller liknande sedan tidigare. Du drivs av att förbättra och förenkla och du trivs med att arbeta i förändring. Du är flexibel ochprestigelös med en hög servicenivå. Att du är strukturerad, noggrann och håller deadlines ser vi som en självklarhet. Du arbetar gärna självständigt med dina egna ansvarsområden samtidigt som du trivs med samarbete och att vara del av ett team.

Du har god förståelse i, och talar, både svenska och engelska. Erfarenhet av lönesystemet
Personec P är en förutsättning.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Maria Hötzel på 0766-471622. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-05-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Lönekonsult med erfarenhet av systemförvaltning
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 juli 2019 (19 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.