Servicekoordinator sökes till MOVE4U

Servicekoordinator sökes till MOVE4U

SERVICEKOORDINATOR SÖKES TILL MOVE4U

Tycker du om varierande arbetsuppgifter inom administration, koordinering och försäljning som utförs i ett högt tempo tillsammans med ett glatt gäng som har en gedigen erfarenhet? Då ska du söka denna tjänst idag!

Arbetsuppgifter

Som servicekoordinator kommer du att driva ditt eget område samtidigt som du arbetar nära övriga kollegor i teamet. En stor del av ditt arbete kommer bestå av kommunikation med kunder, interna medarbetare och leverantörer. Du har en nyckelroll i företaget och dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och kan snabbt förändras.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  • Daglig kommunikation med kunder, såväl företag som privata, interna medarbetare och leverantörer.
  • Hantera inkommande samtal och mejl.
  • Schemaplanering för transporter och personal.
  • Orderhantering och ta emot leverenaser.
Personliga egenskaper och kvalifikationer

MOVE4U söker dig som tidigare har arbetat med och har ett intresse för administrativa uppgifter, koordinering samt säljsupport. Du kommer att ingå i ett team som består av fem medarbetare där alla hjälps åt och finns till för varandra. För att trivas i rollen behöver du vara lösningsfokuserad samt ha en förmåga att hantera många olika moment samtidigt och kunna prioritera dessa. Som person ska det vara en självklarhet för dig att ha en hög servicenivå samt ett högt affärsmannaskap i ditt arbete. Du behöver vara självgående, strukturerad samt en lagspelare då företaget värderar en god gemenskap och sammanhållning högt.

Viktigt för tjänsten:
  • Svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Tidigare erfarenhet från administration eller säljsupport.
  • God system- och datorvana samt bekväm med office-paketet och excel.
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom sälj, marknad, administration eller projektledning.
  • B-körkort.
Om tjänsten

MOVE4U är ett väletablerat företag som erbjuder tjänster inom transport, logistik, lager, montering, flytt, flyttstädning och biluthyrning. Tjänsten som Servicekoordinator är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos MOVE4U. Arbetstiderna är 08.00-17.00 måndag till fredag. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

Övrigt

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder våra kunder många olika tjänster inom transport, logistik, lager, montering, flytt, flyttstädning och biluthyrning. Med rätt fordonstyp, utrustning och bemanning anpassade efter tjänsterna kan olika uppdrag utföras snabbt, smidigt, säkert och kostnadseffektivt för kunden.