Operativ VD till Kronetorp Park Projekt AB

Operativ VD till Kronetorp Park Projekt AB

Vi söker nu en blivande "Operativ VD" till Kronetorp Park Projekt AB
Kanske arbetar du idag som entreprenadchef eller liknande och brinner för byggprocessens olika delar. Du är nu redo för ditt nästa karriärsteg.

Rollbeskrivning
Vi söker en utbildad civilingenjör (inom väg & vatten) eller liknande med en naturlig entreprenörsanda, gott affärsmannaskap och med 10- 15 års erfarenheter inom byggproduktion.

Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik, kalkyler, ekonomi och tidsplanering är en merit. Vi värderar dina personliga egenskaper som personligt engagemang, ärlighet, framförhållning och proaktiv problemlösning högt. Du är en person som trivs med att ha många bollar i luften och socialt kompetent.

Inom företaget finns idag en gedigen erfarenhet och kunskap om projektutveckling av större bostadsprojekt. Ledningsgruppen kan här ge stöd för i ditt arbete under en lämplig infasningsperiod. Företaget har även en kompetent anläggningssida med egna entreprenadmaskiner.

Efter genomförd infasningsperiod, blir ditt primära uppdrag som "Operativ VD" att tillsammans med ägarna, ledningsgruppen, leda, styra, planera, nuvarande och framtida bostadsprojekt samt att ta ett helhetsansvar för lyckade projekt.

Att använda dator, olika ledningsverktyg är en helt naturlig del av din vardag. Du har god kännedom och kunskap om hela bygg- och entreprenadprocessen. Du besitter goda kunskaper i tal och skrift både i svenska och engelska. Du har B-körkort.

Du är helt enkelt personen och ledaren som drivs av att få med dig din personal mot de mål som har satts upp för verksamheten!

Personliga egenskaper
Du älskar att driva byggentreprenader och skapa framgångsrika projekt. Du är en person som tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och drivs av att leverera höga resultat tillsammans med underställd personal. Vidare har du ett stort engagemang och passion för ditt arbete. Även fast du gillar att jobba operativt med människor inom ledarrollen, så har du även förmågan och att kunna jobba självständigt. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta, både med kollegor, kunder och leverantörer.

Då allt i slutändan handlar om att skapa en lönsam verksamhet är du även analytisk och har lätt för att se olika samband. Du är lite av den karismatiska byggaren/entreprenören som gillar att hålla i de många trådarna och skapa lyckade framgångsrika projekt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten.

Vi erbjuder
För rätt person erbjuder vi en väldigt bred och varierande VD roll fylld av dagliga utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling inom ett solitt och framgångsrikt företag. Hos oss hjälps vi åt att hantera vardagens utmaningar, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans med vårt stora projekt och externa kunder.

För rätt person kan vi erbjuda bra ekonomiska villkor.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal och du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 31 maj, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Spjuth
Telefon 0733- 67 06 60
Email Mejla Johan Spjuth
Område Burlöv
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kronetorppark.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kronetorp Park Projekt AB är ett privatägt entreprenadföretag som ingår i en koncern med 10 bolag som drivs av entreprenörskap och nytänkande. Kronetorp är en blivande stadsdel mellan Malmö och Lund och ett av de största bostadsprojekten i södra Sverige, centralt belägen med mycket goda kommunikationer. Vi producerar bostäder med hög kvalitet och design och genom att äga hela värdekedjan i byggprocessen, från markanskaffning, byggnation, egen certifierad betong och elementfabrik till förvaltningsbolag är vi unika i branschen. Vi arbetar med stort fokus på ett hållbart byggande. I koncernen är vi totalt cirka 60 medarbetare omsätter cirka 350 miljoner SEK årligen både internt och externt. Du kan läsa mer om bolaget på: www.kronetorppark.se.