Tekniker Workshop

Tekniker Workshop

Väx tillsammans med oss på Jungheinrich - Nu söker vi tekniker till vår avdelning Workshop!

Beskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som tekniker i vår workshop och ansvara för service, reparationer och ombyggnationer av truckar som ska ut till våra kunder. Du kommer att ha ett självständigt arbete och jobba med marknadens absolut modernaste produktprogram. Vår roll är att vara den samarbetspartner som hjälper kunden att förbättra sin verksamhet. Att identifiera och kommunicera behov - detta är en grundpelare i vårt arbetssätt.

Profil

Du är en social person som trivs i rollen där du brinner för och har erfarenhet av teknik i fordons- eller truckbranschen. Du har en god förmåga att planera och prioritera samt ha struktur i ditt utförande. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom truckbranschen eller motsvarande område. Du har den rätta serviceandan och tycker om fysiskt arbete. Att få jobbet gjort och att ha en nöjd kund är en självklarhet för dig!

Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande är meriterande.

Då vår servicerapportering är helt datoriserad ser vi gärna att du har datorvana. Som person är du drivande, framåt och gillar att uppnå resultat. Du har lätt för att samarbeta, är lösningsorienterad, noggrann och hanterar ett högt tempo.

Eftersom vi är ett sammansvetsat team så är de personliga egenskaperna viktiga för vårt urval.

Erbjudande

Jungheinrich erbjuder dig ett utvecklande jobb med frihet, bra villkor och utmaningar i ett framgångsrikt företag. Tekniken i truckarna lär du dig genom Jungheinrichs löpande utbildningsprogram.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid/Tillsvidareanställning med provanställning

Lön

Fast lön

Ansökan

Ansök genom att klicka ansök nedan i annonsen, bifoga CV, personligt brev, möjligt tillträdesdatum samt löneanspråk snarast. Sista ansökningsdag 2022-05-31, men vi tillämpar löpande urval, vilket kan innebära att vi tillsätter tjänsten före sista ansökningsdag.

Tillträde

Eftersom tjänsten är vakant är tillträde så snart som möjligt, men beroende på slutkandidatens förutsättningar anpassningsbart.

Vid frågor, kontakta:

Om du har frågor om tjänsten vänligen kontakta Niklas Trenneman, verkstadschef på +46 40 690 46 55 eller nicklas.trenneman@jungheinrich.se.

Om Jungheinrich

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagersystem. Den årliga tillverkningen är över 125 000 truckar. Företaget har totalt 18 000 anställda och en omsättning på 4 miljarder Euro. Vårt koncernspråk är engelska. Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 170 medarbetare samt en omsättning på +500 miljoner kronor.

Jungheinrich ligger på 171:e plats på Forbes World's Best Employers 2021!

Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Örebro och Sundsvall. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem. www.jungheinrich.se

www.jungheinrich.se
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jungheinrich Svenska AB har ca 185 medarbetare och omsätter +600 miljoner kronor. Huvudkontoret finns utanför Malmö och vi har regionkontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Örebro. Våra servicetekniker utgår från sina hem och finns över hela landet - allt för att finnas nära kunderna och snabbt kunna hjälpa dem vid behov.

Moderbolaget, Jungheinrich AG, tillverkar årligen över 125 000 truckar och omsätter 4 miljarder Euro. Med över 18 000 anställda globalt finns goda nya möjligheter till karriärutveckling såväl i det egna landet som internationellt.

Jungheinrich ligger på 171:e plats på Forbes World's Best Employers 2021!