Säljare sökes till Fritidscenter i Arlöv

Säljare sökes till Fritidscenter i Arlöv

Fordonsäljare sökes till Fritidscenter i Arlöv

Tycker du om varierande arbetsuppgifter inom försäljning, relationsskapande och administration som utförs i ett högt tempo tillsammans med ett glatt gäng? Vill du arbeta med försäljning hos en utav Nordens största husvagns- & husbilsförsäljare och Sveriges största återförsäljare av marknadsledarna KABE och Adria? Då ska du söka denna tjänst idag!

Arbetsuppgifter

Som Fordonssäljare kommer du att driva din egen försäljning samtidigt som du arbetar nära övriga kollegor i säljteamet. Ni är totalt tre som arbetar med försäljning och du rapporterar till platschefen som utgår ifrån Arlöv. Ditt försäljningsområde kommer att vara husvagnar och husbilar och du ansvarar för hela försäljningsprocessen. Därutöver arbetar du delvis i butiken där det säljs diverse tillbehör.

Du kommer främst utföra arbetsuppgifter som:
 • Kommunikation och möten med kunder.
 • Offertskrivning, orderskrivning, betalning och kvittohantering.
 • Arbeta i företagets CRM system och hantera säljadministration.
 • Driva företagets affärer inom husvagnar och husbilar från order till leverans.
 • Arbeta i butik med försäljning av fordonstillbehör.
 • Vid behov vara behjälplig i fordonsflyttningar samt med enklare rekond av visningsfordon.
Personliga egenskaper och kvalifikationer

Fritidscenter söker dig som har arbetat eller har intresse av att utvecklas inom ett liknande bolag där fordon är centralt. I din roll driver du din egen försäljning och för det behöver du vara ansvars- och initiativtagande samt ha en framåtanda som hjälper dig att fatta beslut och skapa resultat. Vi ser det som en självklarhet att du har ett intresse för försäljning och service samt att kundkontakt ska komma naturligt för dig. Denna arbetsplats värderar en god gemenskap och därför är det viktigt att du är en lagspelare med en positiv inställning som prioriterar att hjälpa dina kollegor.

Viktigt för tjänsten:
 • Tidigare erfarenhet från någon typ av försäljning.
 • Svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Intresse eller erfarenhet för branschen.
 • Handlingskraftig och initiativtagande.
 • God dator samt systemvana.
 • B-körkort.
Om tjänsten

Tjänsten som Fordonssäljare är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos Fritidscenter som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är vardagar 09.45-18.15 och varannan lördag 10.30-14.30 (denna kompenseras mot en ledig vardag). Du arbetar tillsammans med dina kollegor i företagets lokaler i Arlöv.

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fritidscenter är din specialist på semester med husbil och husvagn. Vår vision är att vara Ert bästa resesällskap. Oavsett om du är en nyfiken debutant eller en erfaren entusiast så är det en självklarhet att vi bistår er med all hjälp och kunskap. Vi nöjer oss enbart med er belåtenhet.

Sedan starten 1977 i Trollhättan har vi idag växt till en av Nordens största husvagns- & husbilsförsäljare och Sveriges största återförsäljare av marknadsledarna KABE och Adria.

Vi finns på 4 orter runtom i Sverige - Trollhättan, Göteborg, Falkenberg och Malmö.