Yrkeslärare inom VVS till Framtidsgymnasiet i Malmö

Yrkeslärare inom VVS till Framtidsgymnasiet i Malmö

Är du yrkeslärare inom VVS idag eller jobbar med VVS och har ett brinnande intresse för ungdomar?

Framtidsgymnasiet står inför en spännande tillväxtfas och vi rekryterar just nu inom ett flertal områden. Framtidsgymnasiet i Burlöv är ett yrkesgymnasium som utgår ifrån att alla elever kan lyckas. Vi tror nämligen att alla ungdomar behövs och kan bidra på Sveriges framtida arbetsmarknad. Vår vision är att varje elev som kommer till oss ska gå härifrån med stärkt självförtroende, kunskaper som arbetsmarknaden efterfrågar och en tro på sin egen framtid, oavsett utgångsläge.

Vi jobbar tillsammans
Vår skola i Malmö har ungefär 150 elever. Det gör att alla känner alla och eleverna får en nära relation både till varandra och till personalen. Här är man inte en i mängden.

Hos oss på Framtidsgymnasiet satsar vi bland annat på:
  • Att alla ska trivas och respektera varandra. På Framtidsgymnasiet pratar vi med varandra, inte om
  • Kompetenta och erfarna lärare som har jobbat länge med yrket de undervisar i, och som verkligen tror på sina elever och vill att alla ska lyckas.
  • Modern teknik där vi använder iPads, datorer och Youtube i undervisningen
Utöver VVS- och fastighetsutbildning har vi utbildning inom Fordon och transport. Eleverna varierar teoretisk undervisning med praktik och samtliga elever kan efter avslutad utbildning kvalificera sig för- och ha efterfrågad kompetens för jobb inom transport- och fordonsbranschen samt inom VVS och fastighetsbranschen.

Vi söker nu en VVS-lärare utöver det vanliga
Vår nya VVS-lärare ska nämligen ansvara för det viktigaste som finns - att se till att ungdomar får rätt kunskaper för att få ett jobb och att arbetsgivare ska anställa våra fina ungdomar. Vi ser helst att du är behörig yrkeslärare med en massa års erfarenhet från VVS-branschen. Att du är väl bevandrad med alla styrdokument och har goda kontakter med arbetsgivarna i Skåne.

Du kommer att planera och genomföra kvalitativ undervisning i elämnen utifrån skolans mål och styrdokument, och ser till att undervisningen är relevant för det kommande yrkeslivet. Ditt uppdrag är viktigt för oss då det ger alla våra elever, oavsett bakgrund, samma möjligheter och förutsättningar till en god utbildning och att bli skickliga yrkesutövare efter examen.

Självklart välkomnar också ansökan från dig som varit verksam inom VVS i många år men som nu längtar efter en ny utmaning- att jobba med ungdomars utbildning.

Detta erbjuder vi dig
Det vi kan erbjuda dig är ett starkt team med trevliga kollegor som stöttar och hjälper varandra att utvecklas. Personalen på skolan har olika bakgrund och erfarenhet, och det är det som är grejen - tillsammans vill vi ge ungdomarna de allra bästa förutsättningar för framtiden! Vi erbjuder också öppna och ljusa lokaler med fem stora verkstäder, internutbildning i pedagogik, självklart ett gäng goa elever och framförallt - en möjlighet att göra skillnad!

På Framtidsgymnasiet har vi självklart kollektivavtal och de förmåner och försäkringar som medföljer. Detta innefattar bland annat tjänstepension och pensionsrådgivning, friskvårdsbidrag, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling via vår förmånswebb. Vidare blir du en del av norra Europas största utbildningskoncern där möjligheterna är stora för såväl personlig- som yrkesmässig utveckling.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning, tillträde den 8 augusti eller enligt överenskommelse.

Det här förväntar vi oss utav dig
Vi vill att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Att du är kreativ och har god samarbets- och initiativförmåga. Det är mycket viktigt att du är flexibel i relation till eleverna och organisationen. Du är en tydlig ledare och bra förebild för eleverna. Du är prestigelös, har god självinsikt och har förmåga att skapa goda relationer samt är tydlig i din dialog med elever och kollegor.

Skynda dig med din ansökan!
Eftersom tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag. Vi kommer löpande att kalla till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skynda dig att söka!

Kontakt
Vid frågor om tjänsten, kontakta rektor Jasmina Krupic, jasmina.krupic@framtidsgymnasiet.se
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 aug (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framtidsgymnasiet är ett yrkesgymnasium som utgår ifrån att alla elever kan lyckas. Vi tror nämligen att alla ungdomar behövs och kan bidra på Sveriges framtida arbetsmarknad. Vår vision är att varje elev som kommer till oss ska gå härifrån med stärkt självförtroende, kunskaper som arbetsmarknaden efterfrågar och en tro på sin egen framtid, oavsett utgångsläge.

Framtidsgymnasiet ingår i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. www.framtidsgymnasiet.se www.academedia.se