Servicetekniker sökes till FAS Converting Machinery

Servicetekniker sökes till FAS Converting Machinery

SERVICETEKNIKER TILL FAS CONVERTING MACHINERY I MALMÖ

Är du en teknikintresserad person som trivs med variation och många kontakter i arbetet? FAS Converting Machinery erbjuder dig en roll med mycket frihet under ansvar där du utvecklas brett inom flera tekniska områden och har hela Europa som din arbetsplats. Låter det intressant? Sök idag!

Arbetsuppgifter

Som resande servicetekniker ansvarar du för förebyggande underhåll, uppgradering av befintlig maskinpark och installationer samt utbildning av FAS Converting Machinery maskiner placerade hos kund. Dina olika uppdrag kan sträcka sig mellan 1-5 dagar i omfattning och vid installationer är du delaktig i projekten. Du utgår från kontoret i Arlöv och är ute på fältet enligt planering. Din introduktion börjar med utbildning i vår produktion, sedan följer du med en kollega på fältet för att skapa dig en god uppfattning om de olika maskinerna samt att lära känna Fas Converting Machinery kunder ute på fältet.

Ditt arbetsområde är Europa samt att det kan bli resor till Asien och USA med ca: 100 resdagar om året. Den första tiden av din anställning kommer du främst fokusera på den Nordeuropeiska marknaden. FAS Converting Machinery erbjuder dig en långsiktig teknisk kompetensutveckling och du kommer genom mentorskap, utökade arbetsuppgifter och utbildningar ta dig an allt mer komplicerade uppdrag på ett självständigt sätt.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Som person tar du ett stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och utförandet av dessa samt säkerställer att de blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det behövs. Struktur och ordning är viktigt för dig vilket gör att du tar dig an dina uppgifter på ett metodiskt, systematiskt och planerat sätt. I rollen som Servicetekniker kommunicerar du med många kunder dagligen och du räds inte för att ta första initiativet till ett samtal. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra människor och känner dig avslappnad i sociala situationer.

Viktigt för tjänsten:
  • Avslutad gymnasieutbildning och med fördel eftergymnasial utbildning inom relevant område såsom el, mekanik eller automation.
  • Tekniskt intresse och 3-5 års erfarenhet av tekniskt arbete inom el, mekanik, automation.
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
  • God datorvana.
  • B-körkort samt möjlighet till att resa i tjänsten.
Om tjänsten

Tjänsten som Servicetekniker är en rekrytering där du blir anställd direkt hos FAS Converting Machinery på deras kontor i Arlöv.

Övrigt

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Magnus Säll på via 0738-617272 eller magnus.sall@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

FAS Converting är en svensk utrustningstillverkare, grundad 1978. Vi utvecklar, designar och monterar, installerar och stöder maskiner för att konvertera plastfilm till påsar på rulle. Våra kunder är inom den flexibla förpackningsindustrin och huvudprodukten är en skräppåse. Idag har FAS Converting ett brett produktsortiment som täcker allt från industriella lindare, med eller utan perforator för pallöverdrag, jordbruksfilm, lakan till mat- och frys- och sopsäckar, vågtopp och dragband.