Säljkoordinator med teknikintresse till FAS Converting Machinery AB

Säljkoordinator med teknikintresse till FAS Converting Machinery AB

SÄLJKOORDINATOR MED TEKNIKINTRESSE TILL FAS CONVERTING MACHINERY AB I MALMÖ

Tycker du om varierande arbetsuppgifter inom försäljning, marknad och administration som utförs i ett högt tempo tillsammans med ett glatt gäng som är ledande inom deras bransch? Då ska du söka denna tjänst idag!

Arbetsuppgifter

Som Säljkoordinator kommer du att driva ditt eget område samtidigt som du arbetar nära säljorganisationen, du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
 • Stödfunktion till säljare, servicechef och reservdelskoordinator.
 • Kommunikation med kunder och agenter.
 • Offertskrivning.
 • Arbeta i företagets CRM system (LIME) och hantera säljadministration.
 • Övervaka företagets affär ifrån ordergenomgång till leverans.
 • Diverse sälj och marknads-aktiviteter när behov finns.
 • Teknisk merförsäljning
Personliga egenskaper och kvalifikationer

FAS Converting Machinery AB söker dig som har arbetat eller har intresse av att utvecklas inom ett tillverkande bolag där tekniken är central. I din roll kommer du att få möjligheten att driva ditt eget område och för det behöver du vara ansvarstagande, initiativtagande och ha en framåtanda som hjälper dig att tänka nytt och kreativt. Då din roll kommer att innehålla en stor del försäljning, marknadsföring samt administration ser vi det som en självklarhet att du har ett intresse för dessa bitar och service och kundkontakt ska komma naturligt för dig. Denna arbetsplats värderar en god gemenskap och därför är det viktigt att du är en lagspelare som prioriterar att hjälpa dina kollegor.

Viktigt för tjänsten:
 • Svenska och engelska i både tal och skrift
 • Intresse eller erfarenhet för branschen
 • Handlingskraftig och initiativtagande
 • Noggrann och kvalitetsmedveten
 • Resor kan ingå i tjänsten
Om tjänsten

FAS Converting Machinery AB är ett globalt företag som tror mycket på individens potential och att allt går att lära sig så länge människor arbetar tillsammans och med höga ambitioner. Tjänsten som Säljkoordinator är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos FAS som ser långsiktigt på denna tjänst. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

Övrigt

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FAS Converting är en svensk utrustningstillverkare, grundad 1978. Vi utvecklar, designar och monterar, installerar och stöder maskiner för att konvertera plastfilm till påsar på rulle. Våra kunder är inom den flexibla förpackningsindustrin och huvudprodukten är en skräppåse. Idag har FAS Converting ett brett produktsortiment som täcker allt från industriella lindare, med eller utan perforator för pallöverdrag, jordbruksfilm, lakan till mat- och frys- och sopsäckar, vågtopp och dragband.