Master Data Administratör

Master Data Administratör

Master Data Administratör

Arbetsuppgifter

I den här rollen på Chefs Culinars strategiska inköpsavdelning hanterar du administrationen av masterdata, det vill säga den data som utgör grunden för all hantering av deras artiklar och leverantörer.

Du kommer dagligen att ha interna och externa kontakter med leverantörer för att säkerställa masterdata-relaterade frågor.

I dina arbetsuppgifter ingår att uppdatera Chefs Culinars sortimentsregister, gällande artikeldata och priser. Artikeladministrationen avser nyheter, produktförändringar, nya leverantörer, avtal samt att driva projekt och förbättra interna processer.

Kompetenser, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi tror att du jobbar med masterdata idag eller har ett intresse för att utvecklas inom masterdata-området och trivs som bäst när du får ägna dig åt administrativa arbetsuppgifter. Du har en avslutad gymnasieutbildning, goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av SAP. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift och kunskaper i tyska är meriterande.

Som person är du noggrann, effektiv, strukturerad och har god prioriteringsförmåga. För att trivas i rollen bör du också ha ett väl utvecklat siffersinne och tycka om att arbeta med siffror. När det dyker upp frågeställningar som du inte mött tidigare arbetar du lösningsorienterat och söker själv aktivt efter information. Du har lätt för att samarbeta med andra och tycker även om att arbeta självständigt.

Chefs Culinar erbjuder dig

Du kommer att arbeta i en kreativ och dynamisk miljö med engagerade kollegor. Chefs Culinar är inne i en expansiv fas med många spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som medarbetarna.

Ansök

Är du personen vi söker? Sök gärna tjänsten redan idag, då vi gör löpande urval. Registrera ditt CV på www.jksgroup.se och sök tjänsten via ansökningslänken. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Jonsson på telefonnummer: 0709-68 30 20.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elin Jonsson
Telefon 0709683020
Område Burlöv
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 16 apr 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till en värld av mat. Skräddarsydda affärslösningar och säker leverans genom deras egna chaufförer och fordon. Chefs Culinar är totalleverantören för restauranger, caféer och storkök. Chefs Culinars sortiment innehåller artiklar från såväl internationellt etablerade, som svenska lokala producenter och leverantörer.