Inköpschef

Inköpschef

Inköpschef till Chefs Culinars taktiska inköpsavdelning
Vi söker en inköpschef till Chefs Culinars taktiska inköpsavdelning i Malmö. Inköpsavdelningen består av sju personer och du kommer att ansvara för den taktiska delen som är ett team på fyra personer.

Arbetsuppgifter
I rollen som Taktisk inköpschef ansvarar du för att coacha medarbetarna och driva det taktiska inköpsarbetet på ett sätt som optimerar försäljningsutveckling och lönsamhet samt fokuserar på kundens behov.

Du kommer att ta fram och genomföra inköps- och leverantörsstrategier, förhandla med leverantörer samt bygga och vidmakthålla leverantörsrelationer. Dels driver du och leder egna förhandlingar kring inköpsvillkor, sortiment och andra affärsvillkor och dels coachar du ditt team genom förhandlingsprocessen.

Rollen innebär även att utveckla rapporter, analysera utvecklingen av priser och villkor samt genomföra nödvändiga åtgärder för att nå ett optimalt resultat inom ditt ansvarsområde.

Kompetenser, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. För att ha en förståelse för de snabba ledtiderna och produkternas korta hållbarhet är det en fördel om du har erfarenhet från partihandeln och/eller FMCG. Då rollen innebär ett coachande ledarskap ser vi att du har erfarenhet av seniora roller med leverantörskontakter och förhandling.

Du har goda kunskaper i MS Office och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Tyska är meriterande.

För att trivas i rollen så är du en analytisk, noggrann och strukturerad person som drivs av att göra affärer. Du är resultatinriktad och van vid att självständigt driva dina uppgifter. Du har ett coachande förhållningssätt och i förhandlingar kommer det att ställas höga krav på din kommunikativa förmåga och din affärsmässighet.

Chefs Culinar erbjuder dig

Du kommer att arbeta i en kreativ och dynamisk miljö med engagerade kollegor. Chefs Culinar är inne i en expansiv fas med många spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som medarbetarna.

Ansök

Är du personen vi söker? Sök gärna tjänsten redan idag, då vi gör löpande urval. Registrera ditt CV på www.jksgroup.se och sök tjänsten via ansökningslänken. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Jonsson på telefonnummer: 0709-68 30 20.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elin Jonsson
Telefon 0709683020
Område Burlöv
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 23 dec 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till en värld av mat. Skräddarsydda affärslösningar och säker leverans genom deras egna chaufförer och fordon. Chefs Culinar är totalleverantören för restauranger, caféer och storkök. Chefs Culinars sortiment innehåller artiklar från såväl internationellt etablerade, som svenska lokala producenter och leverantörer.