IT-supporter

IT-supporter

IT-supporter till Chefs Culinar
Chefs Culinar befinner sig i en expansiv fas och söker nu en utvecklingsorienterad, serviceinriktad och kommunikativ IT-supporter för att stärka organisationen och servicedesken i Malmö.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-support kommer du att tillhöra servicedesken som hanterar all IT-support för enheterna i Malmö samt i Sorø och Aarhus i Danmark. Du kommer i första hand att ansvara för IT-supporten på enheten i Malmö, men kommer även att vara behjälplig för de danska enheterna. Arbetsuppgifterna och ärendenas komplexitet kommer att erbjuda en stor variation och bredd, och innebära både rutinuppgifter och dagliga utmaningar.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är;
  • Felsökning, felavhjälpning och problemlösning vid tekniska problem
  • Utbilda medarbetarna i användning av utrustning och system, struktur, arbetssätt och IT-säkerhet
  • Bistå med kravställning på utveckling av företagets E-commerce
  • Utveckla och effektivisera verksamheten ur ett IT-perspektiv
Du kommer att ha många kontaktytor i tjänsten och på daglig basis lösa IT-ärenden på tvärs över den skandinaviska organisationen tillsammans med dina danska kollegor och den centrala IT-funktionen i Tyskland. TopDesk är ITSM-systemet som du kommer att arbeta i.

IT-jour (24/7) ingår i tjänsten och delas med övriga kollegor inom IT-support. Upplärning av system och IT kommer att ske på enheten i Sorø, ca en timme väster om Köpenhamn. I tjänsten kommer även regelbundna resor till Sorø att förekomma.

Kompetenser, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT-support eller motsvarande, samt flerårig erfarenhet av IT-support. Eftersom du kommer att vara den enda medarbetaren inom IT på enheten i Malmö krävs det att du är driven och strukturerad, kan arbeta självständigt och har den tekniska kompetens som krävs.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en utpräglad serviceperson samt prestigelös och lösningsorienterad i ditt arbete. Du är nyfiken och tålmodig samt en lagspelare med stort L. God kommunikationsförmåga är ett måste och vi ser gärna att du är van vid att hantera många kontaktytor i ditt arbete, och du har med fördel erfarenhet av att arbeta i en skandinavisk organisation och med danska kollegor.

Certifiering i ITIL Foundation och erfarenhet av ITSM-systemet TopDesk är meriterande. Svenska och engelska behärskar du i tal och skrift och vi ser gärna att du har god förståelse för danska. B-körkort och egen bil är en fördel.

Chefs Culinar erbjuder dig

Du kommer att arbeta i en kreativ, utvecklingsorienterad och dynamisk miljö med engagerade kollegor. Chefs Culinar är inne i en expansiv fas med många spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som medarbetarna.

Ansökan

Är du personen vi söker? Sök gärna tjänsten redan idag, då vi gör löpande urval. Registrera ditt CV på www.jksgroup.se och sök tjänsten via ansökningslänken. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg på telefonnummer 0709-68 30 19.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Borg
Telefon 0709683019
Område Burlöv
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 14 dec 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till en värld av mat. Skräddarsydda affärslösningar och säker leverans genom deras egna chaufförer och fordon. Chefs Culinar är totalleverantören för restauranger, caféer och storkök och verksam på sex europeiska marknader. Chefs Culinars sortiment innehåller artiklar från såväl internationellt etablerade, som svenska lokala producenter och leverantörer.