Financial Controller till Burlövs bostäder

Financial Controller till Burlövs bostäder

Controller med redovisningsinriktning till Burlövs Bostäder

Burlövs Bostäder söker nu en controller med redovisningsinriktning till sitt team med placering i Arlöv. Vi söker någon som har arbetat som controller alternativt har en gedigen erfarenhet inom redovisning men som vill ta klivet vidare in i en controllerroll.

Tjänsten består till 75% av ekonomisk controlling med fokus på redovisning samt 25% verksamhetstyrning och verksamhetsutveckling och stöd till VD. Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  • Ansvar för budgetarbete
  • Upprätta månadsrapporter gällande bolagets verksamhet
  • Följa och analysera utfall samt driva åtgärdsförslag tillsammans med budgetansvariga
  • Delta i arbetet med bokslut, halvårs- och tertialbokslut.
  • Likviditetshantering
  • Ansvar för anläggningsregister och komponentavskrivning enligt K3
  • Projektuppföljning
  • Delta i och initiera administrativa projekt
Omfattning: 100 %

Sista ansökningsdag: 2018-06-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ansökan sker via www.dfindfinance.se

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind Finance AB. Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Annie Höjman 0733-32 91 95.

Vem söker vi?
Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomi och minst 5-10 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och analys med redovisningsinriktning.

Har du även erfarenhet av fastighetsbranschen och ett stort systemintresse är det meriterande. Rollen kräver väldigt goda kunskaper i Excel.

Som person är du noggrann och resultatorienterad. Du anpassar dig efter situationen och med din kommunikativa förmåga bidrar du till utveckling och problemlösning.

Till rätt kandidat kan vi erbjuda en spännande roll där du kommer att göra skillnad för verksamheten. Hos oss hittar du ett företag med korta beslutsvägar och ett gäng som trivs bra tillsammans.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:
Läs mer om oss på www.burlovsbostader.se
Mer info
Kontaktperson Annie Höjman
Telefon 073329195
Område Burlöv
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dfind Finance
Sista ansökningsdag 26 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Burlövs Bostäder AB är ett allmännyttigt fastighetsbolag som ägs av Burlövs kommun. Bolagets affärsidé är att erbjuda ett prisvärt boende med fokus på service, trygghet, kvalité och miljö. Företaget äger och förvaltar 2 500 lägenheter och ca 60 större lokaler i Burlövs kommun. Lägenhetsbeståndet är idag fullt uthyrt och företagets värdegrund är omtanke, engagemang och ansvar. Burlövs Bostäder AB har 34 anställda och omsätter 196 MSEK.