Erfaren fastighetsskötare/markskötare sökes!

Erfaren fastighetsskötare/markskötare sökes!

Är du en duktig och erfaren fastighets/markskötare?
Då är detta kanske jobbet för dig!

Tjänsten
Arbetet kommer i huvudsak att omfatta arbete i trädgårdar, såsom häck- och buskklippning, gräsklippning, ogräsrensning, trimning, röjsågsarbete m.m.

Arbetet kommer även variera med andra arbetsuppgifter såsom allmän fastighetsskötsel, mindre snickeriarbeten, felavhjälpande underhåll av tomtmark, diverse utrustning på tomtmark m.m. Vi ser gärna att du är arbetsam och gillar ett arbete utomhus oavsett vilket väder det är.

Vi söker en erfaren trädgårdsmedarbetare som kommer ha ansvar för att utveckla och bibehålla goda kundrelationer till bostadsfastigheternas hyresgäster och lokalernas brukare.

Som medarbetare hos oss arbetar du ibland självständigt och ibland i team. Det är viktigt att du är en självgående person som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi vill att du är strukturerad, effektiv, noggrann och social person.

Dina arbetsuppgifter

  • Ansvara för skötsel, tillsyn och rondering inom ditt geografiska område.
  • Ingå i beredskap för utförande av halkbekämpning och snöröjning på icke ordinarie arbetstid.
  • Deltagande i interna möten för planering och uppföljning.

Kvalifikationer
  • Fastighetsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet, exempel KY-, lärlingsutbildningar etc.
  • B-körkort.
  • Meriterande med godkända utbildningar för lift, trimmer, röjsåg, motorsåg och maskinförarutbildning.
  • Tidigare erfarenhet av arbete som fastighets/markskötare eller liknande.
  • Erfarenhet från hantverksyrken inom bygg är meriterande.
  • Erfarenhet och goda kunskaper inom trädgårdsskötsel, planering.

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas i den här rollen tror vi att du är initiativrik och uppskattar utmaningar, gillar att jobba i team och är inte rädd för att "kavla upp ärmarna". Du vill ständigt hitta de bästa lösningarna samt drivs av att komma till avslut och nå uppsatta mål.

Vi erbjuder dig
Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang på ett framtidsinriktat företag. Burlövs Bostäder har en relativt liten organisation vilket innebär att det blir ett varierande arbete med möjlighet att påverka. Vi erbjuder ett brett arbetsfält där du liksom vi har kunden i fokus.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som fastighets/markskötare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.
För att söka tjänsten, maila ditt cv och ett personligt brev till rekrytering@burlovsbostader.se mailrubrik: fastighets/markskötare.
Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 27 augusti 2021. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta på rekrytering@burlovsbostader.se
Mer info
Kontaktperson Morgan Lilja
Telefon 040-539700
Email Mejla Morgan Lilja
Område Burlöv
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.burlovsbostader.se
Sista ansökningsdag 27 aug 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Burlövs Bostäder AB är ett fastighetsbolag som ägs av Burlövs kommun. Bolagets målsättning är att erbjuda attraktivt boende som ger trygghet, gemenskap, omtanke och god service.
Företaget förvaltar 2 600 lägenheter och 100 lokaler i Burlövs kommun.
Lägenhetsbeståndet är idag fullt uthyrt och företagets motto är att sätta kunden i centrum. Vi är 35 anställda och omsätter 216 MSEK.