Burlövs Bostäder söker en kundtjänstmedarbetare

Burlövs Bostäder söker en kundtjänstmedarbetare

Är du en duktig och erfaren kundtjänstmedarbetare?
Då är detta kanske jobbet för dig!

Vi söker kundtjänstmedarbetare till vår reception för en tillsvidareanställning, deltid 60%.
Tjänsten

Som Kundtjänst/ Receptionist är du vårt ansikte utåt och ansvarar för att besökare och kunder känner sig välkomna och väl omhändertagna såväl på plats som i telefon. Dina arbetsuppgifter är varierande och du är en person som har lätt för att ta initiativ och vilja att alltid förbättra. Du ser vad som ska göras och drivs av att ha ordning och reda.

Vi söker dig som brinner för service och att ge det lilla extra.

Arbetet kommer i huvudsak att omfatta ansvar för vår reception/kundmottagning, ansvara för inkommande samtal, kunna hjälpa kunden med enklare frågor, ansvara för posthantering och diarieföring, kunna vara behjälplig med diverse administrativa arbetsuppgifter och stöd till uthyrningsavdelningen samt fungera som "spindeln i nätet".

Som medarbetare hos oss
arbetar du ibland självständigt och ibland i team. Det är viktigt att du är en självgående person som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi vill att du är strukturerad, effektiv, noggrann och en social person. Du ska brinna för att ge den absolut bästa kundupplevelsen för våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

·
Ansvara för vår Reception/ Kundmottagning.

·
Ansvara för inkommande samtal.

·
Kunna hjälpa kunden med enklare frågor.

·
Posthantering och diarieföring.

·
Vara behjälplig med diverse administrativa arbetsuppgifter och stöd till uthyrningsavdelningen.

·
Fungera som "spindeln i nätet".

Kvalifikationer

· Gymnasieutbildning

· B-körkort önskvärt

· Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

· Behärska
MS Office och erfarenhet från digital växelfunktion

· Engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas i den här rollen tror vi att du är initiativrik och uppskattar utmaningar, gillar att jobba i team och är inte rädd för att "kavla upp ärmarna. Du är van att jobba självständigt med mycket ansvar och du har en affärsmässig och kundvänlig inställning gentemot besökare och kollegor. Vidare vill vi att du är en utpräglad servicemänniska och därmed på ett enkelt och naturligt sätt alltid månar om att ge bästa möjliga service och bemötande.

Vi erbjuder dig

Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang på ett framtidsinriktat företag. Burlövs Bostäder har en relativt liten organisation vilket innebär att det blir ett varierande arbete med möjlighet att påverka. Vi erbjuder ett brett arbetsfält där du liksom vi har kunden i fokus.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som receptionist passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

För att söka tjänsten, maila ditt cv och ett personligt brev till rekrytering@burlovsbostader.se mailrubrik: kundtjänst.

Tjänsten kan komma att
tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 17 oktober 2022. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta på rekrytering@burlovsbostader.se
Mer info
Email Mejla Burlövs Bostäder AB
Område Burlöv
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://burlovsbostader.se
Sista ansökningsdag 17 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Burlövs Bostäder AB är
ett allmännyttigt fastighetsbolag som ägs av Burlövs kommun. Bolagets målsättning är att erbjuda attraktivt boende som ger trygghet, gemenskap, omtanke och god service. Företaget förvaltar 2 600 lägenheter och 100 lokaler i
Burlövs kommun. Lägenhetsbeståndet är idag fullt uthyrt och företagets motto är att sätta kunden i centrum. Vi är 37 anställda och omsätter 228 MSEK.