Junior Utvecklare / C# / .NET

Junior Utvecklare / C# / .NET

Brinner du för tekniska lösningar och är vass på utveckling? Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas? Då är detta något för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att ONE Nordic har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och ONE Nordic en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetONE Nordic är en av Sveriges ledande aktörer inom området smarta mätare. Företaget hjälper energiproducenter, energidistributörer och energianvändare att hitta lösningar som lever upp till Energimarknadsinspektionens nya krav för att påskynda utvecklingen mot smartare elnät och främja nya energitjänster. ONE Nordic växer inom området Smart Metering och behöver förstärka organisationen för att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster och tillvarata de möjligheter som uppkommer.

ArbetsuppgifterSom junior utvecklare kommer du att arbeta med utveckling, underhåll och integrering av olika system där du kommer att både förvalta systemen samt arbeta med nyutveckling av systemen utifrån kundens eller projektorganisationens krav och önskemål. Du blir ansvarig för ett eller flera projekt eller delprojekt och till stöd har du erfarna kollegor som du både samarbetar med och kan ta hjälp av. I arbetsuppgifterna ingår ofta hela kedjan ifrån att ta fram design av lösning, implementation och efterföljande tester. Du kommer även arbeta i olika utvecklingsmiljöer beroende på våra inkommande projekt.

För rätt person erbjuds ett fritt arbete med stora möjligheter till personlig utveckling där du gärna tar initiativ, är driven och brinner för att utveckla produkter och tjänster.

Formella krav
  • Teknisk kompetens på högskolenivå
  • Inneha kunskap och viljan att lära dig mer inom någon av följande C#, Oracle, .Net, SQL Server, HTML5, JavaScript
  • Erfarenhet kopplat till molntjänster så som exempelvis AWS ses som extra positiv
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp och har en väl utvecklad problemlösningsförmåga. Du tycker om och kan fatta beslut samt kan bidra till vår utveckling. Du agerar på ett förtroendeingivande sätt och skapar en god relation till våra kunder där vi gärna ser att du tar initiativ, är driven och brinner för att utveckla produkter och tjänster.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Arlöv
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: C#, utvecklare, Oracle, .NET, SQL server, HTML5, JavaScript
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!