Säljsupport till Bengtssons Maskin AB

Säljsupport till Bengtssons Maskin AB

SÄLJSUPPORT TILL BENGTSSONS MASKIN AB

Tycker du om att ha daglig kontakt med kunder och leverantörer? Är du dessutom serviceinriktad, teknikintresserad och ser affärsmöjligheter med hjälp av din nyfikenhet? Då ska du söka denna tjänst idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team bestående av fyra kollegor som arbetar nära bolagets nordiska kunder i samarbete med distriktsansvariga försäljningsingenjörer samt leverantörer. Bengtssons Maskins kunder är maskinbyggare och slutförbrukare som ställer högra krav på teknisk support och ett serviceinriktat bemötande.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  • Daglig kontakt med leverantörer, kunder och säljare.
  • Förvalta, förstärka samt förbättra de affärsmässiga relationerna med bolagets kunder.
  • Arbeta aktivt med att förstå bolagets affär och helhet för att identifiera affärsmöjligheter.
Personliga egenskaper och kvalifikationer

Bengtssons Maskin söker dig som har ett teknikintresse och en teknisk gymnasial utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet. Det är en stor fördel om du sedan tidigare har erfarenhet av försäljning inom industriella produkter. I din roll krävs en god kommunikationsförmåga, en hög inlärningsförmåga och att du är drivande samt handlingskraftig i ditt sätt att arbeta. Arbetsplatsen värderar en god gemenskap och du behöver vara en lagspelare som prioriterar att hjälpa och finnas till för dina kollegor. Det är meriterande för tjänsten om du förstår de skandinaviska språken.

Viktigt för tjänsten:
  • Teknikintresserad.
  • Driven och affärsmässig personlighet.
  • Svenska och engelska i både tal och skrift.
  • God systemvana.
Om tjänsten

Tjänsten som Säljsupport är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Bengtssons Maskin på deras kontor i Arlöv. Arbetstiderna är 08.00-16.30 och generösa förmåner ingår i tjänsten.

Övrigt

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1913 har Bengtssons Maskin AB tillhandahållit mekaniska transmissioner och kunskap för att möjliggöra en driftsäker och ekonomisk produktion inom svensk industri.
Vi har idag ett grundmurat gott rykte att leva upp till och vara stolta över.
Bengtssons Maskin AB omsätter ca 150 MSEK och har 27 anställda.
Vårt huvudkontor finns i Arlöv och vi ingår i börsnoterade Indutrade AB.