Lager & Butikssäljare Beijer Arlöv

Lager & Butikssäljare Beijer Arlöv

Är du en serviceinriktad och driven lager & butiksäljare med kunskaper inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Lager & butiksteamet i Arlöv söker nu en serviceinriktad lager & butiksäljare till en heltidstjänst i grovbutiken. Bli en del av vårt härliga team och Bygg Beijer med oss.

Beijer erbjuder

Som lager & butiksäljare blir du en del av ett härligt team som genom gott samarbete har roligt och utvecklas tillsammans på arbetet. Du får en chans att göra det lilla extra i varje kundmöte och bidra till kvalitativa kundrelationer, varje dag!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Bemöta våra privat och proffskunder för att ge dem tips, råd och service.
  • Arbeta i vårt affärssystem för att hämta/ administrera order & offerter mot privat och proffskunder.
  • Driva och engagera dig i Lagret & butikens exteriör och har ett öga för ordning & reda.
  • Ansvara och arbeta med varuplock samt plockorder.
  • Lasta och lossa gods ifrån lastbilar.
Vem söker vi?

Vi söker dig som förstår betydelsen av att leverera på en hög kvalitativ nivå och samtidigt vara mån om att ge ett gott bemötande gentemot våra kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga att alltid se till att kunden blir sedd och lämnar butiken med ett gott intryck. Erfarenhet från att sälja byggmaterial eller kunskap inom byggmaterial från annan erfarenhet ses som en stor fördel. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor som alla jobbar för att se till att Beijer är det bästa och mest servicefokuserade alternativet för våra kunder. Vi tror att detta lägger grunden för en framgångsrik försäljning och ett gemytligt samarbete & trivsel mellan kollegor. Beijers värdeord är stolta
, passionerade
och schyssta
vilket är precis det vi eftersöker i framtida medarbetare!

Krav för tjänsten är:

B - körkort är ett krav och det är ett plus om du sen tidigare har truckkort. Har du kunskap om byggmaterial är detta meriterande.

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag som med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till Butik & Lagerchefen och blir en del av ett härligt, passionerat team.

Nästa steg

För frågor om tjänst eller process, kontakta Bo Nilsson Filialchef Beijer Byggmaterial,

bo.nilsson@malmo.beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Tjänsten är på heltid med placeringsort i Arlöv.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.