Butik- och Lagerchef Beijer Arlöv

Butik- och Lagerchef Beijer Arlöv

På Beijer har vi ett gemensamt mål som alla anställda arbetar mot. Vi ska vara branschens överlägset bästa säljmotor. Till Beijer Arlöv söker vi nu därför en kombinerad butik/lagerchef som tillsammans med filial- & proffssäljchef ska driva filialen till fortsatt framgång. Vi söker nu dig som besitter ett affärsmässigt sinne och ett hjärta för god service & personalarbete. Brinner du för ledarskap och tror på att engagerad personal är vägen till framgång? Är du vår nästa stjärna? Ansök då redan i dag!

Beijer erbjuder

Som Butik- och Lagerchef verkar du i en roll med mycket frihet under ansvar. Du får en unik chans att arbeta i en miljö som välkomnar egna initiativ och ger dig möjlighet att coacha samt utveckla dina medarbetare/verksamheten i ett nära, operativt ledarskap. I ryggen har du en engagerad och uppmuntrande ledningsgrupp som ivrigt hejar på dig!

Dina huvudsakliga uppgifter

Du kommer att ha personalansvar för 10 butiks- & lagermedarbetare i Arlöv. I ditt arbete ingår coachning, stöttning samt utvecklingssamtal under ditt ansvar. Dina arbetstider är varierande vilket innefattar både morgon och kväll. Som butik- och lagerchef ingår du även i den lokala ledningsgruppen på filialen. Denna grupp består av Filialchef och Proffssäljchef och syftar till att tillsammans få filialen att växa. Ditt uppdrag inkluderar det viktiga ansvaret över att få medarbetare samt kunder att trivas på filialen. Du ingår också i lokalt nätverk för butik- och lagerchefer. Du rapporterar till Filialchefen.

Meriterande kvalifikationer och egenskaper vi söker

Som ledare på Beijer tror vi att du har förmåga och ambition att leda vägen, driva resultat och inspirera andra.

Du har dokumenterad erfarenhet ifrån att leda och driva butik/lager eller liknande verksamhet. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med målet att driva ett framgångsrikt, schysst teamarbete i butiken & lagret. Kunskap och erfarenhet från byggbranschen eller Lager/Logistik ses mycket meriterande.
Beijers värdeord är stolta
, passionerade
och schyssta
vilket är precis det vi eftersöker i framtida medarbetare!

I denna rekrytering lägger vi extra betoning på egenskaperna nedan
 • Ansvarstagande och tydlig
 • Förändringsbenägen
 • Kommunikativ
 • Kommersiell medvetenhet
 • Eget driv till att skapa goda affärer
 • Förmåga att inspirera och engagera dina medarbetare
 • Firar framgångar och belönar bra insatser
 • Prestigelös och viljan att göra "det lilla extra" för våra kunder
 • Vara en lagspelare med förmåga att både skapa och vidhålla goda relationer
 • Van att arbeta med feedback i ditt ledarskap
 • Erfarenhet från försäljning B2B
Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag som med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till Filialchef och blir en del av ett härligt, passionerat sälj-team.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.

Nästa steg

För frågor om tjänst eller process, kontakta Bo Nilsson, Filialchef Beijer Byggmaterial,

bo.nilsson@malmo.beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Arlöv.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Burlöv
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.