Ordermottagare / Koordinator till vår depå i Arlöv

Ordermottagare / Koordinator till vår depå i Arlöv

Sen starten 2004, så har efterfrågan på våra tjänster i Skåne med omnejd stadigt ökat, så därför behöver vi nu utöka vår administrativa avdelning.

Vi söker nu en glad och positiv person, som Ordermottagare/Koordinator till vårt kontor i Arlöv.

Ansvarsområden och
arbetsuppgifter


I rollen som ordermottagare/koordinator kommer du att ha en central roll hos BMS Kranar i Arlöv. Du kommer att fungera som "spindeln i nätet" och ha kontakt både internt och externt i organisationen. I denna roll kommer du att ha hand om inkommande order, disponering av personalen samt övriga administrativa tjänster.

Din profil

Du har tidigare haft en utåtriktad administrativ roll, men känner dig nu redo att ta lite mer ansvar och vill utöka dina kunskaper. Du har en relevant gymnasieutbildning i grunden och pratar flytande svenska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du även har goda kunskaper i engelska, kunskaper i Danska är en merit. Kunskap om kranar är en stor merit.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du tycker om att ha många bollar i luften samtidigt och att axla en roll som administrativ koordinator.

Du har en positiv attityd och engagemang inför nya arbetsuppgifter, samtidigt som du har en förmåga att strukturera upp och planera ditt arbete.

Låter detta som nästa karriärsteg för dig? Skicka i så fall in din ansökan redan idag, då vi intervjuar löpande.

Detta är en tillsvidareanställning på ca 100%. Provanställning på sex månader tillämpas. Placering i Arlöv, tillträde sker snarast.

Vi erbjuder ett spännande och självständigt arbete, med massor av utmaningar, frihet under ansvar och en informell umgängeston. Du är välkommen att kontakta Karl Nilsson på knn@bmskranar.se om du vill veta mer om tjänsten.

Känns denna tjänst som något för dig? Skicka i så fall din ansökan och CV senast den 1 Februari 2019 till knn@bmskranar.se och märk din ansökan med "Koordinator".
Mer info
Kontaktperson Karl Nilsson
Telefon 0730440993
Email Mejla Karl Nilsson
Område Burlöv
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bmskranar.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BMS är ett internationellt, familjeägt kranföretag, med rötter och huvudkontor i Danmark. BMS Kranar AB ingår sedan hösten 2004 i BMS-gruppen.

BMS Kranar har depåer i Malmö– Helsingborg – Göteborg-Stockholm.

Vi löser lyftuppgifter i hela Europa, men med fokus på norra
Europa, USA, Sydafrika, Australien, Ryssland och särskilt Skandinavien. Där BMS i årtionden har varit marknadsledande i uthyrning av mobilkranar, larvkranar, lastbilsliftar med tillhörande specialiserad personal. Alltid med maximal fokus på säkerhet, effektivitet och tillförlitlighet.

BMS Kranar AB hyr ut mobilkranar, larvkranar, mobila-tornkranar och lastbilskranar av alla storlekar och för alla uppgifter från våra depåer i
Malmö, Helsingborg, Göteborg och Stockholm.

Totalt är vi ca 1000 anställda i BMS Koncernen.

BMS Kranar erbjuder nu ett spännande och utvecklande arbete som ordermottagare/koordinator till kontoret i Arlöv.