Innesäljare till kontoret i Arlöv

Innesäljare till kontoret i Arlöv

Vi söker en innesäljare till vår säljavdelning. Teamet består av både inne- och utesäljare vilka kommer bli dina närmsta kollegor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Din uppgift
Som innesäljare är du del i ett viktigt säljarbete. Du ansvarar för att vårda och utveckla kundrelationer samt arbetar aktivt med merförsäljning.

Ordermottagning och orderadministration
Skapa och följa upp offerter och prisförfrågningar
Kontakt med leverantörer
Supportera säljarna på distriktet
Kundkontakter och lätt för att skapa relationer

Som ny innesäljare hos oss, får du vägledning av dina kollegor som delar med sig av sin kompetens, kunskap och sitt nätverk för att du så effektivt som möjligt ska komma in i ditt arbete.
Mer info
Kontaktperson Gustaf Carping
Telefon 070-361 63 90
Email Mejla Gustaf Carping
Område Burlöv
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.carpings.se
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Hugo Carping utgör tillsammans med VS Produkter AB Carpingsgruppen med en samlad omsättning på drygt 150 miljoner och ett 40-tal medarbetare.

Vi förser marknaden med ett både brett och djupt sortiment av VVS-material, vilket innefattar det mesta som kan förekomma på en VS-ritning. Vår kunskap om produkter och dess användning har växt fram under drygt 70 år. Många av våra säljare har dessutom själva jobbat som montörer, vilket gör att vi får en stor förståelse för hur din vardag ser ut och vilket material du behöver. Vår erfarenhet avspeglar sig i vårt sortiment, såväl som vår vilja att ge dig bästa service och högsta kvalitet till rätt pris.