Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om företaget
G. Larsson Starch Technology AB är en världsledande helhetsleverantör inom utrustning för framställning av stärkelse, protein och fiber och levererar såväl hela processlinjer som enskilda maskiner och komponenter. LARSSON® är familjeägt och grundades 1948. Vi levererar till kunder över hela världen och mer än 98 % av omsättningen på 250 MSEK utgörs normalt av export. Vid huvudkontoret i Bromölla arbetar ca 50 personer, där också all konstruktion och huvudsaklig tillverkning sker. Våra egenkonstruerade maskiner i rostfritt stål för livsmedelsproduktion sätts samman och kombineras till kundunika processanläggningar.

Vi fortsätter växa och söker därför en servicetekniker för en varierande och ansvarsfull roll. I rekryteringsarbetet samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker utför du mekaniskt underhåll på utrustning, felsökning, reparationer samt garantiarbete på Larsson Starchs nuvarande och tidigare produktionslinjer. Arbetet görs på plats hos Larssons kunder världen över, vilket innebär att tjänsten består av frekventa resor.

I samband med servicearbetet tar du fram och sammanställer rapporter och kommunicerar dessa till övriga organisationen. Du assisterar också vid driftsättning av nya fabriker tillsammans med kollegor.

När du inte reser testkör du våra pilotutrustningar och genomför underhåll på Larssons verkstad i Bromölla. Du kommer få internutbildning för att lära dig använda testutrustningen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker denna tjänst bör vara mekaniker med svetskunskaper (TIG och MAG) och vana av plåtarbete. Du har minst fem års erfarenhet av att arbeta med service på mekanisk utrustning, gärna på processmaskiner.

Du har goda datorkunskaper och en utmärkt kommunikationsförmåga. Då tjänsten till stora delar är resande kräver vi att din engelska är flytande, såväl muntligen som skriftligen.

B-körkort är ett krav.

Som person är du flexibel, självmotiverad och serviceinriktad. Du tar stort eget ansvar och har ett lärande tankesätt. Du är också en person som uppträder respektfullt i mötet med andra människor och kulturer.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du utgår från Bromölla, men då tjänsten till stor del är resande måste du vara beredd på att ofta arbeta on site världen över.

Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kommer tillsättas snarast möjligt efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 12 juni.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Kristoffer Svensson på 044-5906508.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Mer info
Kontaktperson
Kristoffer Svensson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

G. Larsson Starch Technology AB är en världsledande helhetsleverantör inom utrustning för framställning av stärkelse, protein och fiber och levererar såväl hela processlinjer som enskilda maskiner och komponenter. LARSSON® är familjeägt och grundades 1948. Vi levererar till kunder över hela världen och mer än 98 % av omsättningen på 250 MSEK utgörs normalt av export. Vid huvudkontoret i Bromölla arbetar ca 50 personer, där också all konstruktion och huvudsaklig tillverkning sker. Våra egenkonstruerade maskiner i rostfritt stål för livsmedelsproduktion sätts samman och kombineras till kundunika processanläggningar. Vi fortsätter växa och söker därför en servicetekniker för en varierande och ansvarsfull roll. I rekryteringsarbetet samarbetar vi med Wikan Personal.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare