Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Processoperatörer till TreeToTextile

Ansök nu

Vill du vara en del av vår resa med att utveckla och industrialisera en ny innovativ hållbar och kostnadseffektiv textilfiber? Kom och häng med oss på TreeToTextile! Vår vision är att göra hållbara textilfibrer tillgängliga för alla. Vi förbereder oss nu för att skala upp produktionen på vår demoanläggning vid Stora Enso Nymölla, och utökar vårt team med ytterligare!

Om tjänsten
Målsättningen för demoanläggningen i Nymölla är att verifiera, förfina och optimera processen i en industriell miljö. Det huvudsakliga ansvarsområdet som processoperatör på TreeToTextile är att producera textilfiber på ett säkert och effektivt sätt.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att:
- övervaka och styra produktionen på ett optimalt sätt
- starta och stoppa olika processavsnitt så säkert och effektivt som möjligt
- utföra felsökning vid störningar
- förse produktionen med råvaror och hantera slutprodukten
- ta prover och utföra analyser i både process och på färdig produkt
- rengöra processutrustningen
- utföra förebyggande underhåll samt avhjälpande underhåll vid underhållsstopp.

Om dig
För att lyckas i tjänsten behöver du ha gymnasie- eller yrkeshögskoleutbildning med fokus på driftsteknik, processteknik eller el och automation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete från kontinuerlig processindustri och processtyrning under några år.
För att klara arbetsuppgifterna på ett bra sätt krävs goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt.
Du behöver också kunna trivas att arbeta när alla svaren inte på förhand är givna, utan att du motiveras av att en del av arbetet är att finna lösningar på de utmaningar som uppkommer.
Jobbet innebär främst arbete i intermittent 3-skift, men kortare perioder av kontinuerligt 3-skift kommer att förekomma. Därför är det en förutsättning att du som ansöker kan arbeta obekväm arbetstid.

Vidare värdesätter vi:
Att du är en person som tar egna initiativ, har lätt för att samarbeta, gillar problemlösning, har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och att du drivs mot förutbestämda mål. Vi ser också att du har förmåga och intresse för utveckling, lärande och för hållbarhet.

Varför jobba hos oss?
Du blir anställd av oss på TreeToTextile! Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framgång. Hos oss kommer du vara med och bidra till att skapa en långsiktig hållbar textilindustri.

* Arbete i ett mycket innovativt och nyskapande företag
* Intressanta och varierande arbetsuppgifter i teknikens framkant
* Stort fokus på lärande och kompetensutveckling
* Friskvårdsbidrag & gym
* Kollektivavtalade villkor, försäkringar och pensionslösningar

Om TreeToTextile
TreeToTextile bygger på visionen: Better fibers to all! Målet är att distribuera en ny teknik för att producera textilier från förnybara råvaror och därigenom erbjuda en ny hållbar kostnadseffektiv textilfiber till leverantörer och varumärken runt om i världen. Vårt företag är ett joint venture mellan LSCS Invest, H&M, IKEA och Stora Enso. Vi tror starkt att blandningen av kompetens och våra ägares globala storlek ger oss en unik möjlighet att påverka textilindustrin. Till förmån för planeten och alla som lever på den. Vårt mål är först och främst att hedra vår egen vision men också att inspirera till och katalysera nya revolutionerande innovationer och samarbeten.

Kontaktuppgifter
Sista ansökningsdag är den 11/6, rekryteringsarbetet sker löpande varav tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. I denna rekrytering använder vi videointervju och tester, för att komma vidare i processen är det viktigt att genomföra dessa.
TreeToTextile har i denna rekryteringsprocess valt att samarbeta med Adecco, anställningen är hos TreeToTextile

Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Carina Falck carina.falck@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

#process #processoperatör

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare