Roligt extrajobb i Bromölla!

Roligt extrajobb i Bromölla!

Vi söker ny medarbetare till vår kund Geberit i Bromölla. Om du söker efter ett välbetalt extraarbete och bor i närheten av Bromölla/Kristianstad så har vi det perfekta uppdraget för dig. Arbetet är fysiskt och produktionen är igång dygnet runt hela veckan så du kommer jobba både dag-, kväll-, natt- och helgpass.
Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • Är student på eftergymnasial nivå på minst 50 % och har minst 1,5 år kvar på dina studier
  • Har ett flexibelt schema och kan jobba minst två pass i veckan
  • Bor i Bromölla, Sölvesborg, Kristianstad med omnejd. Detta för att kunna ta dig till pass med kort varsel
  • Har god förståelse för svenska, detta då svenska talas internt på företaget
  • Det är starkt meriterande om du har truckkort

Produktionen är i gång alla dagar i veckan, dygnet runt, vilket innebär att det finns möjligheter att ta pass på vardagar så väl som på helger och nätter. Du bör ha ett flexibelt schema i skolan och kunna ställa upp med kort varsel så väl som vid längre framförhållning.

Uppskattad arbetstid: 5 skift

  • Arbetstider Vardagar: 06-14, 14-22, alt. 22-06
  • Arbetstider Helger: 06-18 alt. 18-06

Vi söker dig som är lojal och flexibel och tycker om att arbeta mycket. Du vågar visa framfötterna och socialiserar gärna lite extra med dina kollegor när du är inne och jobbar. Du är inte rädd för att ta i och tycker om att arbeta i team såväl som individuellt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, 2 pass/veckan
  • Placering: Bromölla

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Bromölla
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se