Hoppa till innehåll
AB Hüllert Maskin logotyp

Säljare till södra Sverige

Är du sugen på en ny utmaning och vill vara en nyckelperson i att utveckla ett gediget familjeföretag som nu växlat upp och lyfter Sverige till nya höjder?
Då har vi jobbet för dig!Om företaget
Familjeföretaget Hüllert Maskin AB är generalagent i Sverige för Merlo teleskoplastare. Hüllerts huvudkontor finns i Vara och företaget består idag av 30 medarbetare. Vi har säljkontor i Stockholm, Göteborg, Bromölla och Umeå. Vi har också ett rikstäckande servicenät av duktiga mekaniker. Våra kunder jobbar med allt från byggnadsentreprenad, jordbruk och industri till Försvarsmakten och kommuner.


Dina arbetsuppgifter
Ditt säljkontor finns hos vårt systerbolag Ottosson Truck i Bromölla och säljområdet är södra Sverige. I rollen som säljare ansvarar du främst för att vidareutveckla marknaden och bearbeta nya kunder och segment, men också för att vårda och utveckla relationen med befintliga kunder. Tillsammans med ett engagerat team av medarbetare kommer du arbeta mot utmanande resultatmål och göra affärer med allt från entreprenörer och industrier till kommuner och lantbrukare.


Din profil
För att lyckas och trivas i rollen som säljare för Hüllert behöver du ha eget driv, gilla utmaningar och vara trygg i dina arbetsuppgifter. En viktig egenskap är att du har lätt för att umgås med människor i olika positioner och med olika erfarenheter, såväl företagsägare och lantbrukaren som maskinförare. Arbetet är omväxlande och du kommer ha stora möjligheter att skapa din egen vardag och framgång. Det är viktigt att ha tålamod eftersom affärerna många gånger kan ta tid från det att den första kontakten tas till att maskinen levereras. För att bli en framgångsrik Merlo-säljare behöver du vara en duktig relationsbyggare, ha sinne för ordning och reda och en god kommunikativ förmåga. Givetvis har du ett utvecklat affärssinne och kan arbeta självständigt och resultatinriktat.

Som en del i Hüllerts Merlo-team jobbar du utifrån en vision att vidareutveckla marknaden för teleskoplastare i Sverige. Vår organisation kännetecknas av engagemang och handlingskraft och vi har blivit framgångsrika genom att alltid sätta kunden i centrum. Som nyanställd kommer du att få en gedigen och professionell utbildning för att snabbt lära känna våra produkter och komma in i Hüllerts sätt att tänka och arbeta.

Körkort och resvana är ett krav eftersom våra kunder finns utspridda över distriktet.


Ansök här
Vill du bli en del av vårt team? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval kommer att ske löpande.

Skicka in din ansökan till: ansokan@hullert.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Joakim Jonsson, rekryteringsansvarig på Hüllert Maskin
Tel: 0512-30 00 64
joakim.jonsson@hullert.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden löper ut.

Vi undanbeder oss kontakt från rekryterings samt bemanningsbolag.
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (15 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare