Vi söker en driven redovisnings- och verksamhetscontroller till vårt huvudkontor i Bromölla.

Som controller hos oss på Svensk Husproduktion kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara traditionell redovisning samt analys och övervakning av transaktioner i affärssystemet. Du analyserar och tar fram uppföljning avseende inköp, kundorderhantering, tillverkning och lager. Du kommer också att vara en sammanhållande funktion för produktionsflödet gentemot affärssystemleverantören. Du är delaktig i kalkyl-, budget- och bokslutsarbetet. I rollen ingår även arbetsuppgifter som t.ex. löpande bokföring, momsredovisning och leverantörsreskontra. Du rapporterar till vår ekonomichef och ingår i en grupp med två ekonomiassistenter och en IT-ansvarig.

Vi söker dig som har ekonomiutbildning på högskolenivå, gärna kandidatexamen. Vi vill att du har några års erfarenhet som controller på ett tillverkande företag och av arbete i affärssystem med lagerredovisning och tillverkningsmodul. Du måste dessutom ha erfarenhet av hantering av stora datamängder i Excel. Du har även goda kunskaper i övriga Officeprodukter. Erfarenhet och kunskap om Jeeves är meriterande liksom erfarenhet av arbete med SQL-databaser. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och dina kunskaper i engelska är goda.

Som person är du analytisk, initiativtagande och självgående. Du uppträder affärsmässigt och har en hög etisk nivå. Du har en beslutsmognad som gör att du vågar fatta beslut. Du är resultatorienterad, serviceinriktad och har en förmåga att lyssna på andra och kommunicera på ett tydligt och konstruktivt sätt. Du vill utveckla och utvecklas och ser dig själv som en framtida ledare.

Vi erbjuder ett spännande arbete på Svensk Husproduktion, en arbetsplats som präglas av framtidstro och engagemang.

Har du frågor kring tjänsten? kontakta Helena Gustafsson, Ekonomichef på tel. 070-379 22 72 eller via mail
helena.gustafsson@svenskhusproduktion.se. Har du frågor kring rekryteringsprocessen? kontakta Cecilia Niklasson, HR-Chef på tel. 070-302 78 56 eller via mail cecilia.niklasson@svenskhusproduktion.se.

Varmt välkommen med cv och personligt brev till ansokan@svenskhusproduktion.se senast 10 februari 2019. OBS! Ange "Controller" i ämnesraden. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Område Bromölla
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.svenskhusproduktion.se
Sista ansökningsdag 10 feb (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svensk Husproduktion AB med huvudkontor i skånska Bromölla grundades 2012. Sedan dess har bolaget vuxit av egen kraft och sysselsätter idag cirka 140 medarbetare, det gör oss till en av landets ledande husleverantörer. Än så länge är vi kanske mest kända för att bygga nyckelfärdiga småhus genom varumärket LB-Hus, men vi kan betydligt mer än så. Vi verkar inom tre affärsområden: Styckehus, Grupphus och B2B. Under 2018, såväl som 2017, utsågs vi till Gasellföretag av Dagens Industri och sedan 2016 har vi högsta kreditrankning från Bisnode, AAA. Med fokus på kundnöjdhet, en tydlig marknadsstrategi och en värdegrund som präglas av samarbete, framåtanda och långsiktighet fortsätter vi nu att vidareutveckla verksamheten. Läs mer om oss på svenskhusproduktion.se och lbhus.se