Verksamhetschef Produktion

Verksamhetschef Produktion

Dina arbetsuppgifter

Som verksamhetschef för vår produktion kommer du att ha det övergripande verksamhetsansvaret (drift- och underhåll) avseende dricksvattenförsörjning och avloppsrening i våra fyra kommuner. I din roll har du budgetansvar samt personal- och arbetsmiljöansvar för fyra driftledare. Som verksamhetschef ansvarar du, tillsammans med vår projektavdelning, för en förnyelseplanering och för ev utbyggnader/ombyggnader. Vidare ansvarar du även för att gällande myndighetskrav och lagstiftning, kopplat till verksamheten, efterlevs. Du ingår i vår ledningsgrupp och rapporterar till vår VD.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du har en relevant utbildning inom VA , alternativt några års erfarenhet av liknande arbete inom vatten- och reningsverk. Du har god insikt i det operativa arbetet inom vatten- och reningsverk samt har dokumenterad ledarerfarenhet. Som person är du trygg i ditt ledarskap och självständig i rollen som ledare inom en VA produktion. Du trivs med kombinationen av den dagliga operativa verksamheten (hands on) och av utmaningen att utveckla personal, strukturera och driva en verksamhet.

Med tanke på att du i rollen kommer att ha flera kontaktytor ser vi att du har en hög social kompetens, är kommunikativ och van vid en självständig roll. Du är engagerad, utåtriktad, har ett tydligt driv samt är trygg och stabil som person. Du har ett kommersiellt tänk och en analytisk förmåga. Du har goda kunskaper och lätt för att uttrycka dig i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser det som en självklarhet att du har mycket goda datorkunskaper och att du är en van användare av Officepaketet, styr- och övervakningssystem samt underhållssystem.
I verksamheten använder vi bland annat oss av system som Geosecma, AutoCAD och Navision.

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos SBVT. Tjänsten utgår från vårt kontor i Bromölla men du kommer att röra dig mycket ute i våra projekt på våra anläggningar och på fältet (Bromölla, Olofström, Osby, Östra Göinge) vilket kräver B körkort. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Om du vill tillhöra vårt team som präglas av korta beslutsvägar, framåtanda och driv så är du välkommen att ansöka via Wikans hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2020-12-08.

För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Sara Kvist
Telefon 044-590 65 12
Område Bromölla
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 8 dec 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skåne Blekinge Vattentjänst AB, även kallat SBVT, är ett gemensamt driftbolag vars uppgift är att drifta vatten och avloppsanläggningar i Bromölla, Olofström, Osby och Östra Göinge. SBVT ägs av Bromölla Energi & Vatten AB, Olofströms Kraft AB, Osby Kommun och Östra Göinge Kommun.

Syftet med ett gemensamt driftbolag är att skapa en effektiv, kompetent och uthållig organisation för drift av delägarnas respektive VA-anläggningar - till nytta för våra VA-abonnenter.

Tillsammans har de fyra kommunerna drygt 55 000 invånare och ca 14 000 kunder/hushåll är anslutna till de vatten- och avloppsanläggningar som SBVT sköter. Här ingår, förutom över 200 mil VA-ledningar, 17 vattenverk och 15 avloppsreningsverk. Bolaget har sitt huvudkontor i Bromölla. De lokala driftorganisationerna finns kvar i respektive kommun.

Vi söker nu en verksamhetschef för vår produktion. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.