Redovisningskonsult

Redovisningskonsult

Ristovski & Lindberg Redovisning & Ekonomi AB är en redovisningsbyrå i centrala Bromölla som startade 2013. Vi arbetar aktivt med klienter dels i vår region dels nationellt. Vi ger företag stöd utöver den traditionella redovisningen med inriktning på verksamhetsutveckling.

Redovisningskonsult till Ristovski Lindberg Redovisning & Ekonomi AB

Är du en driven redovisningskonsult som vill arbeta på ett bolag där du får stor möjlighet till utveckling och påverkan? På ett bolag där beslutsvägarna är korta och framtiden väldigt ljus? Nu söker vi en erfaren redovisningskonsult som vill bidra med sitt driv och sitt engagemang i denna utökning av Ristovski Lindberg.

Som redovisningskonsult kommer du att få arbeta med hela bredden, från högt till lågt, allt från löpande redovisning till bokslut och ekonomisk rådgivning till kunder mm. Du kommer också att få möjlighet att vara ute på plats hos kund och arbeta med olika kunduppdrag. I rollen ingår kundansvar för kunder som varierar både storleks- och branschmässigt. Med denna bredd och variation på företag kommer också dina arbetsuppgifter att vara olika beroende på vilken kund du arbetar med. Det är just helheten i uppdraget och bredden av arbetsuppgifter som lockar dig när du söker denna tjänst. Då detta är en ny tjänst så finns det god chans till påverkan av dess innehåll och utformning. På kontoret i Bromölla kommer du att arbeta nära dina kollegor, idag bestående av sex personer. Bolaget går starkt framåt och målet är att utöka geografiskt med nytt kontor inom det närmsta.

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi/redovisning, antingen via Yrkeshögskola eller Högskola/Universitet. Detta kombinerar du med ett par års arbetslivserfarenhet inom redovisning/ekonomi. Du har en god datavana och inga problem med att sätta dig in i nya system. För tjänsten krävs det att du har B-körkort.

Det viktigaste för oss är vem du är som person! Vi söker en person som är driven och initiativtagande. Här är man nyfiken på att höra mer om dina tankar och idéer och ser positivt på att få ta del av dessa. Du har ett engagemang för ditt arbete som lyser igenom, både hos kund och kollegor. Vi värderar högt att du är ansvarstagande och självgående. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är prestigelös och inte har några problem med att hjälpa till där det behövs. Som kollega bidrar du till en god stämning och trivs i nära samarbete med dina kollegor. Vi tror också att det viktigt att ha ett start kundfokus med sig i alla arbetsuppgifter, att man får energi av mötet med kund och av att bygga långsiktiga relationer- något som är en framgångsfaktor för bolaget.

Brinner du för redovisning och lockas av att arbeta på ett mindre bolag där varje medarbetare värderas högt och är delaktig? Då är detta en tjänst för dig! Vi ser mycket fram emot din ansökan.

I den här processen samarbetar Ristovski Lindberg med Maxkompetens, ev frågor besvaras av Rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482. Under v 29-33 besvaras ev frågor via vår gemensamma växel 044-7812525. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 25/8 2019.
Mer info
Område Bromölla
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 sept 2019 (20 dagar kvar)